Egy életen át tartó védelem – Isteni biztonság az Angyalok szárnyai alatt

Egy életen át tartó védelem – Isteni biztonság az Angyalok szárnyai alatt

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Drága Olvasó,

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy halandó, aki az élet viharaiban vesztette önmagát. Fájdalom és félelem vették őt körül. Az angyalok azonban észrevették szívében a félelmet, és úgy döntöttek, segítenek neki.

Egy nap az angyalok közül egy, a legfényesebb és legbátrabb, alászállt a Földre. Az angyal személyesen szólt a halandóhoz, és ezt mondta neki: “Ne félj! Az égi birodalom hírnökeként jöttem, hogy tudtodra adjam: sosem vagy egyedül. Bármilyen nehéz is legyen a helyzeted, az angyalok mindig ott vannak, hogy megvédjenek és vezessenek.”

Ez a történet annak az égi igazságnak a példázata, amit annyira szeretünk hangsúlyozni az írásainkban: Az angyalok mindig körülvesznek és védelmeznek minket. Az ő védelmük egy életen át tartó biztonságot nyújt. Minden egyes lépésnél, minden nehézségnél ott vannak, hogy megtámogassanak bennünket, és emlékeztessenek: sosem vagyunk egyedül.

Az angyali jelenlét mindig ott van életünkben, és segítségükre mindig számíthatunk, de ahhoz, hogy ezt a védelmet teljes mértékben élvezhessük, el kell fogadnunk őket szívünkbe.

Szánjunk időt arra, hogy ezt az imát mondjuk, amely segít megnyitni szívünket és életünket az angyalok védelmének:

“Drága Angyalok, köszönöm, hogy velem vagytok. Érzem jelenléteteket és védelmeteket. Kérlek, adjatok erőt és bátorságot nekem, hogy képes legyek szembenézni életem kihívásaival. Tudom, hogy sosem vagyok egyedül, mert ti mindig itt vagytok velem. Ámen.”

Az angyalok mindig itt vannak, akkor is, ha nem érezzük őket, hogy megvédjenek minket. Engedjük, hogy az angyalok védelme mindig körülvegyen minket, és adjunk hálát értük minden nap. Legyen ez a cikkünk a hívószó, hogy megnyissuk szívünket az angyaloknak, és hagyjuk, hogy megtöltse életünket aző szeretetükkel és védelmükkel.

Az élet sokszor ijesztő és kiszámíthatatlan lehet, de tudjuk, hogy az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk. Ők az égi hősök, akik a háttérben dolgoznak, hogy biztonságban tartsanak minket és vezessenek minket az élet útján.

Emlékezzünk, a védelem, amelyet az angyalok nyújtanak, egy életen át tartó ajándék. Legyünk hálásak ezért a végtelen szeretetért és védelemért, és osszuk meg ezt az üzenetet, hogy mások is megtapasztalhassák az angyalok csodálatos jelenlétét életükben.

Legyen napod megtöltve angyali fény és védelem áldásával! ??

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy segíthess másoknak is felfedezni az angyalok védelmét.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK