A mai nap csodája: Ezt üzenik az angyalok a jövődről!

A mai nap csodája: Ezt üzenik az angyalok a jövődről!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Üdvözlet, Isten szeretett gyermeke! Egy különleges üzenettel jöttünk ma hozzád, közvetlenül az égi birodalomból. Az angyalok ma azt szeretnék megosztani veled, hogy a jövőd ragyogó és tele van reménységgel.

Képzeld el, hogy már most bepillantást nyerhetsz az előtted álló időkbe! Az angyalok azt üzenik: bármi is vár rád, tudnod kell, hogy minden egyes pillanat a javadat szolgálja. Minden nehézség, minden kihívás, minden öröm és boldogság mind a növekedésed és fejlődésed szolgálatában áll. Megígérhetjük, hogy semmi sem történik véletlenül, minden a legnagyobb jó szolgálatában történik.

Mielőtt azonban meghallgatnád az angyalok üzenetét, szeretnék veled egy imát megosztani:

Kedves Istenem, hálás vagyok, hogy körülötted vagyok angyalokkal és szeretettel. Kérlek, nyisd meg a szívemet és a lelkemet, hogy láthassam és elfogadhassam az előttem álló út csodáit. Adj erőt és bátorságot, hogy minden kihívást szeretettel fogadjak, és segíts megérteni, hogy minden tapasztalat a javamra válik. Ámen.

Az üzenet megosztása létfontosságú, mert ezzel segítünk másoknak is bepillantani a jövőbe és reménnyel teli szívvel nézni az előttük álló utat. Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy az áldás és a remény elérje az egész világot!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK