Ez a titkos jele annak, hogy az angyalok szerencséje megérkezett az életedbe!

Ez a titkos jele annak, hogy az angyalok szerencséje megérkezett az életedbe!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasónk, Isten angyalai mindig körülöttünk vannak, támogatva és vezetve minket minden lépésünkben. Néha azonban jeleket küldenek nekünk, hogy felhívják figyelmünket az életünkben zajló csodákra. Most éppen egy ilyen jelről szeretnénk mesélni neked.

Ez a jel nem más, mint a ragyogó fény, amit néha a szemed sarkából észlelhetsz, vagy egy hirtelen, magyarázat nélküli felismerés, amelyet szíved mélyéről érzel. Ez a jel az angyalok módszere arra, hogy tudatossá tegyék számodra: személyes szerencséd épp most fordult feléd, és készen áll, hogy belépjen az életedbe.

Szeretnénk veled megosztani ezt a gyönyörű imát, amit bármikor elmondhatsz, ha szerencsét szeretnél bevonzani az életedbe:

Kedves Istenem és szeretett Angyalaim, köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok. Kérlek, segítsetek nekem észrevenni a jeleket, amiket küldtök, és segítsetek elfogadni a szerencsét, ami már úton van felém. Hálás vagyok minden áldásért, amit az életembe hoztok. Ámen.

És most fogadd az áldást, amelyet Isten nevében adunk neked:

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében áldásom legyen rajtad. Töltsön el a béke, a szeretet és a boldogság. Legyen az életedben bőség, egészség és boldogság. Ámen.

Kérünk, oszd meg ezt az üzenetet! Ahogy a megosztások száma nő, úgy erősödik az áldás ereje is. Legyen a szerencsédre hatással, és váljék áldásává mindenki számára, aki ezt az üzenetet olvassa!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK