Titkos szimbólumok: Hogyan jelzik az angyalok, hogy nagy dolgok készülnek az életedben?

Titkos szimbólumok: Hogyan jelzik az angyalok, hogy nagy dolgok készülnek az életedben?

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Barátom, az angyalok szeretetteljes szavaival különleges üzenetet hozok most neked. Állj meg egy pillanatra, és merülj el az angyalok finom rezgéseiben, mert nagy dolgok készülnek az életedben!

Az angyalok gyakran szimbólumokon keresztül kommunikálnak velünk. Ezek a jelek általában hétköznapi dolgokban jelennek meg, olyanokban, amiket talán már megszoktunk, és nem is figyelünk rájuk. De tudnod kell, ezek az apró jelek mind-mind az angyalok kommunikációja, amely azt hivatott jelezni, hogy nagy változások készülnek az életedben.

Tartsunk most egy közös imát, hogy felnyíljanak a szemeink és a szívünk ezeknek a szimbólumoknak a felismerésére:

Drága Isten, segíts, hogy észrevegyem és értelmezni tudjam az angyalok által küldött jeleket. Hálás vagyok a szeretetükért és támogatásukért. Ámen.

Most pedig fogadd el ezt az áldást:

Áldjon meg téged az Isten, hogy lásd és értsd az angyalok üzeneteit. Legyenek veled a fényes utadon, és vezessenek el téged a csodákhoz, amelyek most készülnek számodra. Ámen.

Ha ezt az üzenetet megosztod, az áldás erősebbé válik, és mindenkit elér, aki szükségét érzi. A megosztásokkal mindenki számára elérhetővé válik a mennyország szeretete és bölcsessége, és biztosabbá válik, hogy mindenki számára beteljesül a várt csoda.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


http://www.napiutmutatasok.hu/uzenet/elhoztuk-szamodra-a-vegtelen-angyali-energia-szimbolumat-engedd-hogy-neked-is-segitsen-az-erejevel/

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK