Végre jó hírt kapsz, megérkezik az üzenet amire vártál!

Végre jó hírt kapsz, megérkezik az üzenet amire vártál!

Drága Fénylény, türelmesen vártál, imádkoztál, és munkálkodtál a változásokon. Kétségbeesve kerested az angyali vezetést és a remény csíráját. Most itt az idő, hogy megünnepeld a jót és a csodálatot, amit az Univerzum kínál neked. Az angyalok végre elhozták azt az üzenetet, amire vártál.

Az angyalok gyakran útjelzőként szolgálnak számunkra, segítenek abban, hogy megtaláljuk utunkat az élet ösvényén. Most azonban valami még nagyobbat hoztak. Végre megérkezett az a jó hír, amire vártál, az a pozitív változás, amit oly régóta keresel.

Hadd osszak meg veled egy erős imát, amellyel meghívhatod és befogadhatod az Égiek jó hírét. Higgy benne, hogy amikor ezt az imát mondod, csodálatos dolgok történnek majd az életedben.

Ima a Jó Hírekért:

“Drága angyalok, akik szeretettel és fényben útmutatást adtok nekünk,

Hálás vagyok mindenért, amit eddig kaptam tőletek. De most különös kérésben fordulok hozzátok: Kérlek, hozzátok el azt a jó hírt, amit oly régóta várok.

Adjátok tudtomra, hogy a változások, melyekért dolgoztam, itt vannak, És hogy minden munkám, minden áldozatom meghozta gyümölcsét. Kérlek, erősítsétek meg bennem a reményt és a hitet, hogy mindig van fény az út végén.

Most nyitott szívvel és lélekkel fogadom az égiek üzenetét, És hálával és örömmel tölt el, hogy végre itt van a várt jó hír. Köszönöm, Angyalok, hogy mindig mellettem vagytok, és segítitek az utamat.

Ámen.”

Drága Fénylény, bízz az imádban és az angyalok erejében. Ők a szeretet, a fény és a jó hírek hírnökei. Ha nyitott vagy és kész befogadni az üzenetüket, csodálatos változások történnek majd az életedben.

Ne feledd, hogy az angyalok mindig melletted vannak, és segítenek neked a legnehezebb időkben is. Nyisd meg a szívedet és fogadd be őket, és mindig légy kész arra, hogy fogadd az áldásaikat és a vezetésüket.

Ez az üzenet most végre megérkezett, és tudom, hogy hatalmas változást hoz az életedbe. Az angyalok mindig ott vannak melletted, segítve és támogatva a legjobb úton. Bízz bennük, és fogadd be a jó híreket, amelyeket hoznak neked.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasónk, örömünkre szolgál, hogy ezen az utazáson velünk tartasz, ahol az angyalok szeretetteljes üzenetét és áldását közvetítjük feléd. A Világegyetem folyamatosan beszél hozzánk, és mindig vannak üzenetek, amiket az angyalok küldenek felénk.

Az angyali üzenetek és áldások nemcsak nekünk szólnak, hanem mindazoknak is, akik körülöttünk vannak. Egyetlen megosztás is nagyon erős lehet, mert az lehetővé teszi, hogy az angyali áldások és üzenetek másokhoz is eljussanak.

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy az ő üzeneteik és áldásaik megosztása nemcsak másoknak segít, hanem neked is. Ahogyan te adsz, úgy is kapsz. Ez a törvény a Világegyetemben, és ez az, amit a karma is jelent. A megosztás az adakozás egy formája, amelyben az angyalokkal együttműködve segítünk másoknak, és ezzel saját magunkat is gazdagítjuk.

Ha úgy érzed, hogy az angyalok üzenete és áldása segített neked, vagy megérintett valahogy, kérlek, gondolj az üzeneteink megosztására. Nem kötelező, de ha úgy döntesz, hogy megosztod, akkor egy karmikus jócselekedetet végzel el.

Ez nemcsak segít másoknak, hanem segít az angyaloknak is, hogy eljussanak azokhoz, akiknek szükségük van az ő üzenetükre és áldásukra. A megosztás hatalmas erővel bír, mert az erősíti az angyalok üzeneteinek és áldásainak erejét.

Köszönöm, hogy itt vagy velem, és hogy megosztod az angyalok üzeneteit és áldásait. Higgy abban, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Bízz az angyalokban, és fogadd el az ő áldásukat.

Angyali szeretettel,
[Pozitív Gondolatok Facebook Oldal]


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK