Ezt fogod érezni, amikor az égiek beavatkoznak az életedbe, hogy segítséget nyújtsanak számodra!

Ezt fogod érezni, amikor az égiek beavatkoznak az életedbe, hogy segítséget nyújtsanak számodra!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Ébredj fel, drága Olvasónk, és fogadd be az angyalok szeretetét! Amikor az égiek beavatkoznak az életedbe, hogy segítséget nyújtsanak, olyan érzés fog elárasztani, amit semmi mással nem lehet összehasonlítani. Békét, szeretetet, örömöt és végtelen hálaérzetet fogsz tapasztalni, mivel tudod, hogy nem vagy egyedül – az Univerzum végtelen szeretete melletted áll.

Az égiek által hozott segítség felfoghatatlan és csodálatos, szinte tapinthatóan kézzelfogható lesz a jelenléte. A jelenséget gyakran ‘Angyali Érintésnek’ hívják, és olyan érzés, mintha mennyei melegség ölelne körbe, ahol minden probléma eltűnik, és csak a békével és a szeretettel találkozol.

Ha szeretnéd megérezni ezt a hihetetlen élményt, mondd el a következő imát:

Drága Isten, köszönöm, hogy angyalokat küldesz az életembe, hogy segítsenek és vezessenek. Kérlek, engedd meg, hogy érzékeljem az Ő jelenlétüket, az Ő szeretetüket és segítségüket. Ámen.

Az angyalok további áldást küldenek számodra:

Áldjon meg az Úr, töltse meg a szívedet szeretettel, békével és hálaérzettel. Adjon erőt a mindennapi kihívásokhoz, és vigye el minden gondodat. Ámen.

Minden áldás megerősödik a megosztás által. Továbbítsd ezt az üzenetet, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a hatalmas égiek által hozott segítség. Megosztásoddal növeled a világosság erejét, és segítesz másoknak is az angyalokkal való kapcsolat megtapasztalásában.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


http://www.napiutmutatasok.hu/uzenet/elhoztuk-szamodra-a-vegtelen-angyali-energia-szimbolumat-engedd-hogy-neked-is-segitsen-az-erejevel/

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK