A szombati nap energiái – Ma minden érted történik!

A szombati nap energiái – Ma minden érted történik!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Üdvözöllek, drága lelki társam! A szombati nap különleges energiákkal áraszt el minket, és ebben az üzenetben szeretnék megosztani veled néhány gondolatot, amelyek segíthetnek abban, hogy ezt a napot a legjobban kihasználd.

A szombat a pihenés és a megújulás napja. Ez az a nap, amikor időt szánhatsz önmagadra, a belső utadra, a lélek mélyebb rétegeinek feltárására. Ma minden érted történik! Az Univerzum és az angyalok itt vannak, hogy támogassanak, vezessenek és szeressenek. A mai nap alkalmas arra, hogy nyitottabbá válj az Univerzum üzeneteire, és hogy mélyebb kapcsolatba kerülj saját belső bölcsességeddel.

Gondolj arra, hogy a szombat az a nap, amikor befelé is fordulhatsz. Ezen a napon a belső utazás, a meditáció és az önismeret fokozottan fontos. Hallgass a szívedre, érezd a benned rejlő szeretetet, és engedd, hogy ez a szeretet átjárja a lelkedet.

Hagyj időt a pihenésre és az örömre is. A szombat alkalmas arra, hogy elengedd a hét feszültségét és stresszét, hogy feltöltődj, és új erővel vágj neki a következő héten váró kihívásoknak.

Ma szeretettel küldök neked egy áldást:

“Az Univerzum szeretetével, fényével és bölcsességével áldalak meg. Kívánom, hogy a mai nap töltsön el békével, örömmel és szeretettel. Legyen ez a nap a megújulásod, a belső erőd feltöltődésének napja.”

Ha megosztod ezt az üzenetet, erősíted az áldás erejét, és hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több emberhez eljusson. Az Univerzum minden lényhez eljut, így az áldás szétszóródik, mint a fény a sötétségben, világítva mindannyiunk útján.

Ne feledd, ma minden érted történik. Használd ki ezt a napot, hogy önmagaddal legyél, és hogy befelé fordulj. Mert amikor önmagunkkal vagyunk, az Univerzummal is összeköttetésben vagyunk.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK