Ma éjszaka gyógyító energia érkezik – fogadd tiszta szívvel!

Ma éjszaka gyógyító energia érkezik – fogadd tiszta szívvel!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó,

Ma éjszaka valami csodálatos vár rád. Egy különleges gyógyító energia fog érkezni, amelyik lehetőséget ad a megújulásra, a gyógyulásra és a belső növekedésre!

Képzeld el, ahogy a sötét éjszakában, amikor a csend legmélyebb, finom, gyógyító energia érkezik hozzád. Ez az energia tiszta, világos és szeretetteljes – és készen áll arra, hogy elérje és megújítsa a lelkedet. Ez az energia segít neked abban, hogy megbirkózz a nehézségekkel, és támogat a növekedés és a fejlődés útján.

Most hadd osszak meg veled egy imát, amely segíthet neked megnyitni magad ennek a gyógyító energiának:

“Drága Univerzum, szeretettel fogadom a gyógyító energiádat. Kérlek, áraszd rám a szeretet, a bölcsesség és a gyógyulás fényét. Támogass engem ezen az úton, segíts nekem erőt meríteni és megtalálni az utamat. Tiszta szívvel és nyitott lélekkel fogadom ezt az ajándékot. Köszönöm.”

Szeretnék még egy áldást is küldeni neked:

“Az Univerzum bölcsességével és szeretetével áldalak meg. Kívánom, hogy ez a gyógyító energia töltse be az életedet, és segítsen neked abban, hogy meggyógyítsd a sebeidet és erősödj a kihívások során. Ez a gyógyító energia legyen veled mindig.”

Ma éjszaka gyógyító energia érkezik, és szeretettel invitállak, hogy fogadd el ezt az ajándékot. Ha megosztod ezt a cikket, segítesz abban, hogy még több emberhez eljusson ez az üzenet és ez az áldás. Együtt erősebbek vagyunk, és együtt képesek vagyunk változtatni a világon.

Ne feledd: ma éjszaka minden a te gyógyulásodról szól. Fogadd tiszta szívvel ezt a gyógyító energiát, és engedd, hogy átjárja a lelkedet. Használd ezt az energiát a gyógyulásodhoz, a növekedésedhez és a fejlődésedhez. Kívánom, hogy ez az energia töltse be az életedet szeretettel, békével és boldogsággal.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK