A szerencse forgandó, és a te oldaladra áll!

A szerencse forgandó, és a te oldaladra áll!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasóm!

Eljött a pillanat, hogy mondjak valami csodálatosat: A szerencse forgandó, és az univerzum úgy tervezi, hogy most a te oldaladra áll! Nem véletlenül találkoztál ezzel az üzenettel éppen most. Az angyalok mindig a legjobbkor üzennek, és most azt súgják, hogy készülj a szerencse érkezésére!

A szerencséd most az áradás időszakába lépett, és ez azt jelenti, hogy az életedben kezdenek felgyülemleni a jótékony hatások, a boldog véletlenek, és a csodálatos lehetőségek. Minden, ami addig nehezen ment, most könnyebbé válik, és olyan örömöket hoz az életedbe, amelyekre eddig csak álmodni mertél.

Mondj egy imát az univerzum felé, hogy megköszönd ezt a fordulatot:

Drága Istenem, köszönöm, hogy a szerencse a kegyeibe fogadott engem. Kérlek segíts, hogy felismerjem a szerencsém pillanatait és kihasználjam őket a legjobb módon. Ámen.

És itt a Neked szóló áldás:

Áldjon meg téged a szerencse ragyogó fénye, és szórja el utadból az akadályokat. Élvezd a jótékony hatások áradatát, és örülj minden szerencsés pillanatnak. Ámen.

Gondolj arra, hogy a megosztás által az áldás ereje növekszik, és minél több emberhez jut el, annál nagyobb lesz hatása. Továbbítsd ezt az üzenetet, hogy a szerencse, a jótékony hatások és az öröm eljuthasson mindenkihez.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK