Egy Csodálatos Angyal: Násirael, a Remény Hírnöke!

Egy Csodálatos Angyal: Násirael, a Remény Hírnöke!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasónk!

Az angyali birodalom minden tagja egyedülálló és lenyűgöző, ám ma szeretnék bemutatni egy különösen különleges angyalt: Násiraelt, a Remény Hírnökét. Násirael, akit kevesen ismernek, mégis hihetetlenül erős és csodálatos képességekkel van felruházva.

Násirael az angyalok közül az a lény, aki a remény és a jövőbe vetett hit üzenetét hordozza szerte az univerzumban. Ő az a lény, aki azokhoz lép közel, akik elveszettnek érzik magukat, akik úgy érzik, hogy már nincs tovább. Ő az a csodálatos angyal, aki képes megtölteni szívünket reménnyel és erővel, még a legnehezebb időkben is.

Ezenkívül Násirael angyal hatalmas fényt képes sugározni, amely képes meggyógyítani sebeinket, és új energiával tölti fel lelkünket. Ez a fény, amit Násirael kibocsát, képes feloldani a félelmeket, a kétségeket és az aggodalmakat, helyettük pedig reményt, hitet és szeretetet teremt.

Engedjük, hogy Násirael üzenete megérintse a szívünket:

“Ne félj, ne aggódj. A remény mindig ott van, még akkor is, ha nem látod. Én itt vagyok, hogy emlékeztesselek a belső erődre, a belső fényedre. Ne feledd, mindig képes vagy a változásra és a növekedésre.”

Engedjük, hogy ez az üzenet mélyen gyökerezzék el lelkünkben. Higgyünk benne, és higgyünk magunkban. Egy ősi angyali ima segíthet ebben:

“Ó, Násirael, Remény Hírnöke, kérlek, légy velem. Töltsd meg a szívemet reménnyel és erővel. Segíts nekem felismerni a belső fényemet, és vezess a változás és a növekedés útján. Ámen.”

És végül, egy bibliai idézet, amely összefoglalja Násirael angyal üzenetét: “Az Úr pedig előttem jár, azért nem rettegek; nem ijeszt meg semmi, mert az Úr az én segítségem.” – Zsoltárok 118:6

Ez az üzenet mindannyiunkhoz szól. Nyissuk meg szívünket, fogadjuk be Násirael Angyal szeretetét és bölcsességét, és engedjük, hogy a saját csodáink felfedezésének útjára vezessen minket.

A cikk végén pedig emlékezzetek, hogy minden megosztás hozzájárul az Univerzum szeretetének terjesztéséhez. Ha Násirael üzenete megszólított téged, oszd meg másokkal is, hogy ők is megismerhessék ezt a csodálatos angyalt. A remény, a szeretet és a bátorság üzenetét mindenkihez el kell juttatnunk, hogy együtt építhessük a szeretet és a remény világát. Köszönöm, hogy velem tartottál ezen az úton, és várom a további találkozásokat. Áldás nektek!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK