Vasárnap az univerzum minden energiája azon dolgozik, hogy a segítségedre siessen!

Vasárnap az univerzum minden energiája azon dolgozik, hogy a segítségedre siessen!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Vasárnap. A hét utolsó napja, amikor a világ és az univerzum minden energiája összpontosul, hogy neked segítsen. A nyugalom napja, amikor az angyalok is pihennek, de ez nem jelenti azt, hogy nem állnak melletted. Sőt, ezen a napon minden energiájukat neked ajánlják.

A vasárnap titka az, hogy ez az a nap, amikor az univerzum minden energiája azon dolgozik, hogy a segítségedre siessen. Ha figyelsz a jelekre, akkor észre fogod venni, hogy minden, amit eddig kérni mertél, most kezd elrendeződni.

Engedd, hogy segítsek elindítani ezt a folyamatot egy olyan mantrával, melynek minden szótagja a univerzum összes pozitív energiáját vonzza: “Om Sri Vasudhara Shanti Devi Shakti Swaha“. Ez a mantra azt hozza be az életedbe, amit a leginkább szeretnél: békét, harmóniát és az égiek szeretetét.

Az égiek segítségét nem csak kérdheted, de kérheted a karma erejét is. Tehát emeljük fel szívünket ezzel a szép kéréssel:

Mindenható Univerzum, bízom a Te csodálatos teremtő energiádban. Segíts, hogy jó karma érjen, hozd összhangba a gondolataimat, szavaimat és tetteimet a szeretettel és jósággal. Ámen.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy a jó karma még több emberhez juthasson el, és az áldás ereje megsokszorozódjon! Ne feledd, vasárnap az univerzum minden energiája azon dolgozik, hogy a segítségedre siessen!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK