Mirathael: Az Elengedés Angyala – Hogyan segíthet nekünk megszabadulni a múlt terheitől?

Mirathael: Az Elengedés Angyala – Hogyan segíthet nekünk megszabadulni a múlt terheitől?

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szívünket gyakran súlyok nehezítik, s ezeket a terheket sokszor nagyon nehéz elengedni. Szeretettel mutatok be nektek Mirathaelt, az Elengedés Angyalát, aki segít nekünk feloldani a múltban ragadt érzelmeinket és fájdalmainkat.

Mirathael az angyal, aki a gyógyításban és az elengedésben támogat minket. Ő segít nekünk felismerni és elbocsátani a múltban rejlő sebeit, hogy újra szabadon lélegezhessünk és a jövőbe tekintsünk.

Mirathael csodálatos üzenete a következő:

“Ne félj felismerni a múlt sebeit, kedvesem. A gyógyulás akkor kezdődik, amikor elismerjük fájdalmunkat, és hajlandóak vagyunk elengedni azt. Mindig melletted leszek ebben a folyamatban, hogy segítsek neked gyógyulni és előre haladni.”

Következzen Mirathael imája:

“Mirathael, az Elengedés Angyala, segíts nekem, hogy elengedjem a múltam terheit. Támogass a gyógyulásban, vezess át a fájdalmon, és segíts megtalálni a békét és az előrelépést. Ámen.”

Az alábbi bibliai idézet szintén tükrözi Mirathael üzenetét:

“Ne aggódjatok semmiért; hanem minden dologban imádsággal és könyörgéssel köszönetadással tudassátok kéréseiteket az Istennek. És az Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, megőrzi szíveteket és értelmeteket a Krisztus Jézusban.” – Filippi 4:6-7

Mirathael támogat minket a múltunk terheinek elengedésében és a gyógyulásban. Ha érezzük, hogy szükségünk van erre a segítségre, hívjuk be életünkbe Mirathael energiáját és bátorítsuk az elengedés és a gyógyulás folyamatát.

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet valamit megmozgatott benned, és segített neked, kérlek, oszd meg másokkal is! Sok ember van, aki segítségre szorul az elengedésben és a gyógyulásban. Köszönöm, hogy velem tartottál ezen az utazáson, és áldás neked az elengedés és a gyógyulás útján!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK