Amikor úgy érzed, hogy elveszett a remény, akkor érkezik a segítség!

Amikor úgy érzed, hogy elveszett a remény, akkor érkezik a segítség!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasónk!

Az életben gyakran találkozunk olyan helyzetekkel, amikor úgy érezzük, hogy minden remény elveszett. Ilyenkor nehezünkre esik hinni a világban, a magunkban és még a jövőben is. De tudod mit? Az angyalok azt üzenik, hogy pontosan ilyen pillanatokban, amikor a legmélyebben vagy, érkezik meg a segítség.

Az angyalok tudják, milyen nehéz az élet a mai világban, és sosem hagynak el téged. Mindig ott vannak, és készen állnak arra, hogy segítsenek neked, ha hajlandó vagy elfogadni az ő segítségüket.

Az ima, amit ma érdemes elmondanod, segíti a kapcsolatodat az angyalokkal, és hozzásegít, hogy észrevedd a segítséget, ami számodra is elrhető:

Drága Angyalok, köszönöm, hogy mindig ott vagytok nekem, különösen a legnehezebb időkben. Segítsetek nekem látni a világosságot, amikor úgy érzem, hogy minden remény elveszett. Ámen.

Az áldás, amit most megosztok veled, segít erősíteni a reményt és bizalmat az életedben:

Áldjon meg téged az ég, a föld és az angyalok, hogy mindig megtaláld a reményt és a bizalmat az életedben! Engedd, hogy az angyalok szeretete és bölcsessége betöltse a szívedet, és megmutassa a világosságot a legnehezebb időkben is. Ámen.

Ne feledd, hogy az angyalok szeretetének és támogatásának ereje azonban nem korlátozódik csak rád. Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezzék az angyalok szeretetét és a remény megújulását!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK