Égi Útmutatás 2023.08.05: Az Univerzum egyedülálló üzenete a mai napra!

Égi Útmutatás 2023.08.05: Az Univerzum egyedülálló üzenete a mai napra!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Drága olvasóim,

A csillagok újra dolgoznak, hogy elhozzák nekünk az Univerzum naponta változó, mégis mindig szeretetteljes üzeneteit. Ma, 2023.08.05-én, újra itt van az alkalom, hogy megfejtsük az égi jeleket, amelyeket az Univerzum küld nekünk.

A mai nap numerológiai kódja szerint (2+0+2+3+0+8+0+5=20, majd 2+0=2) a 2-es számot kapjuk. Ez a szám a párosodást, az egyensúlyt és a harmóniát szimbolizálja. Az Univerzum arra bátorít minket, hogy keressük meg a harmóniát mind a külső, mind a belső világunkban.

Asztrológiailag továbbra is az Oroszlán jegyében vagyunk, ami a bátorság, az önbizalom és a kreativitás jegye. Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy higgyünk önmagunkban, merjünk nagyot álmodni és hajtsuk végre azt, amit szívünk mélyén igazán akarunk.

Vegyünk egy mély lélegzetet, és mondjuk el az alábbi imát:

“Univerzum, kérlek segíts nekem megtalálni a harmóniát és az egyensúlyt a belsőmben és a külvilágban. Adj nekem bátorságot, hogy megvalósíthassam álmaimat. Így legyen.”

Ezt követően áldjuk meg a napot a következő szavakkal:

“Univerzum, áldd meg ezt a napot bátorsággal, erővel és harmóniával. Hadd érezzem az egyensúlyt mind a belső, mind a külső világomban. Így legyen.”

Az Univerzum üzenete a mai napra az, hogy bátran keressük az egyensúlyt és a harmóniát életünkben, és higgyünk önmagunkban. Ha tetszett az Univerzum üzenete, osszátok meg szeretteitekkel és ismerőseitekkel, hogy ők is megismerhessék és élhessék az Univerzum bölcsességét.

Bátor, kreatív és harmóniával teli napot kívánok nektek, és ne felejtsétek el: az Univerzum mindig velünk van, és mindig támogat bennünket!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK