2023.08.13. Útmutató a mai ezerszeres bőségteremtő energiák felhasználásához, amely egyben az univerzum üzenete a mai napra

2023.08.13. Útmutató a mai ezerszeres bőségteremtő energiák felhasználásához, amely egyben az univerzum üzenete a mai napra

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Lélek Társam,

A mai nap egy különleges nap, tele ezerszeres bőségteremtő energiával. Kíváncsi vagy, hogyan használhatod fel ezeket a titokzatos energiákat? Akkor maradj velem, mert az univerzum a mai napra olyan üzenetet küldött, amely életre szóló átalakulást hozhat számodra.

Numerológia: A 2023.08.14 Számainak Titokzatos Jelentése Ez a dátum az 5-ös számot hordozza, amely az változás és a szabadság szimbóluma. (2+0+2+3+0+8+1+4 = 20 = 2+0 = 2, 2+3 = 5) Ma megnyílik előtted a lehetőség a személyes és anyagi növekedésre. Az 5-ös szám inspirációja arra ösztönöz, hogy lépj ki a komfortzónádból, és bátran szedd össze a bőség gyümölcseit.

A Nap a Léot színezi, ami a kreativitást, önbizalmat és bátorságot jelenti. Az erős Nap-Léo kombináció tüzet és erőt ad céljaid eléréséhez. Ma nincs lehetetlen, csak te és a vágyaid.

A bolygók és számok összehangolása egy olyan lehetőséget hordoz, amely egyszer egy évszázadban fordul elő. A vágyaid most sokkal gyorsabban válhatnak valóra, ha a szívedre hallgatsz.

Ismételd el ezt a mantrát, hogy kiaknázd a mai napon rejlő bőségteremtő energiákat:

“Én vagyok a bőség, én vagyok a szeretet. Minden jó most rám talál.”

Kérés a karmától:

“Drága Univerzum, megnyitom a szívem és elmém a mai nap bőségének. Segíts, hogy mindent elérjek, amire vágyom. Köszönöm.”

Megosztással erősíted az Áldás erejét: Kedves Lélek Társam, most rajtad a sor. Kattints a megosztásra, és erősítsd a bőség áldását. Ha szeretnél többet tudni, és részesülni a titkos üzenetek áldásából, olvasd minden nap a facebook oldalunkat.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK