2023.08.15. A Bőség Napja: Meglepő Szerencse a Legváratlanabb Pillanatokban – A Titok, Amire Ma Mindenkinek Szüksége Van!

2023.08.15. A Bőség Napja: Meglepő Szerencse a Legváratlanabb Pillanatokban – A Titok, Amire Ma Mindenkinek Szüksége Van!

Kedves Olvasónk,

Amikor ma reggel felkeltél, érezted, hogy a napnak varázslatos energiája van? A mai egy olyan nap, amelyet a bőség hat át, ahol a legváratlanabb helyzetben találhat rád a szerencse. Az univerzum ma adakozik, ne félj, hanem bízz, és nyisd meg a szívedet, hogy befogadd a bőséget!

A 2023.08.15 Számainak Jelentése Az összegzés után (2+0+2+3+0+8+1+5 = 21 = 2+1 = 3) a 3-as számot kapjuk. A 3-as szám az önkifejezés, kommunikáció, és kreativitás száma. A mai napon megosztva a szépet, a jót, és az igazat, bőséget teremthetsz magadnak és másoknak.

A Mai Nap Csillagállása: A Nap továbbra is az oroszlán jegyében áll, sugárzó energiával és önbizalommal. A Merkúr és Jupiter együttállása az Oroszlánban pedig az információk és a bölcsesség kibontakozását ígéri. Ma minden szó, gondolat és cselekedet nagyobb hatással bír.

A mai nap ritka lehetőséget tartogat mindenki számára. Váratlan ajándékok, meglepő szerencse és váratlan fordulatok is előfordulhatnak. Legyél résen, és fogadd be őket nyitott szívvel!

Egy Mantra és kérés a karma felé: Ismételd el ezt a mantrát:

“Én vagyok a szerencse, én vagyok a bőség. Nyitott vagyok a váratlan ajándékokra!”

Így kérj a karmától:

“Drága Univerzum, köszönöm, hogy bőséget teremthetek ma. Segíts nekem felismerni és elfogadni a váratlan ajándékokat. Ámen.”

Erősítsd Az Áldás Erejét Megosztással! Ha már érzed a mai nap bőségteremtő erejét, oszd meg ezt az üzenetet másokkal is. Kattints a megosztásra, és add tovább a fényt és a szeretetet.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK