2023.08.20. – Elérkezett a csodák napja! Minden kívánságod teljesül ma – ne hagyd ki az univerzum üzenetét ezen a rendkívüli erejű napon!

2023.08.20. – Elérkezett a csodák napja! Minden kívánságod teljesül ma – ne hagyd ki az univerzum üzenetét ezen a rendkívüli erejű napon!

Kedves Olvasónk,

Készíts egy finom teát, ülj le a kedvenc székedbe, és merülj el a mai nap rendkívüli égi áldásaiban. Az univerzum ma kinyitja szíve ajtaját, és azt suttogja neked: “Itt az idő, hogy higgy az erőmben!”

A vasárnapi nap energetikai és spirituális hatása:

A vasárnap a napfény és öröm napja. Szimbolizálja az új kezdeteket és a lelki megújulást. Emelkedj magasabb frekvenciára, és engedd, hogy átjárjon a bőség és szeretet érzése.

Az 2023.08.20 számainak üzenete

A 2+0+2+3+0+8+2+0 összege 17, és tovább lebontva 1+7 = 8. Az 8-as szám a végtelen ciklus és a bőség szimbóluma. Ez a szám ma a te életedben is meghatározó lehet.

A Nap most az oroszlán jegyében áll, amely a bátorság és a királyi elegancia jelképe. Merítsd fel belőle az erőt, és érezd a magabiztosságod növekedését.

A Lélek útmutatása

A szív és a lélek ma teljes összhangban dolgozik. Kérj, és kapni fogsz! Legyen a kívánságod tiszta és őszinte, és meglátod, hogy az univerzum munkába lendül érted.

Mantra a mai nap erejének kihasználásához:

Használd ezt a mantrát ma:

“Hiszek az univerzum erejében, és teljes szívemmel kérlek, teljesítsd kívánságomat.”

Így kérj, és az Univerzum segít Neked:

Kérj tiszta szívvel, és az univerzum nem csak hogy hallani fogja, hanem meg is válaszolja. Minden lehetséges, ha hiszel benne.

Tudd, hogy a megosztások tovább erősítik az áldás erejét! Kattints a megosztásra, és add tovább ezt az üzenetet másoknak, hogy az univerzum ereje mindenkit elérjen!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK