Kedd: Az Égi Áldások Napja – Íme az útmutató a bőséghez

Kedd: Az Égi Áldások Napja – Íme az útmutató a bőséghez!

Kedves Olvasónk!

Biztosan hallottad már, hogy vannak napok, amelyek különösen erős energiákat hoznak el életedbe. Nos, a mai nap pontosan ilyen! Kedd a bőség napja, és ha eddig valaha kételkedtél a kozmikus áldások erejében, ma a kétségeid el fognak oszlani.

A 2023.08.23. dátum numerológiailag a 2+0+2+3+0+8+2+3=20, tehát a két számjegy összege: 2+0=2 számmal rezeg. A kettes szám a kiegyensúlyozottságot, a partnerkapcsolatokat és az összhangot képviseli. Ez azt jelenti, hogy ma különösen fontos az egyensúly megteremtése az életedben, és kiválóan alkalmas arra, hogy másokkal együttműködj az álmaid megvalósításában.

Az asztrológiai terén a Nap a Szűz csillagképben áll, ami azt sugallja, hogy ma egy különösen jó nap azok számára, akiknek a munkájuk és az elhivatottságuk a középpontjában áll. A Szűz energiája segít abban, hogy a részletekre koncentrálj és az apróbb dolgokat is észrevedd, ami növeli a produktivitást és a hatékonyságot.

Érezd az energiákat magad körül, mert a mai nap különösen erős! Talán egy váratlan ajánlatot kapsz, vagy egy régi álmod válik valóra. Legyél nyitott mindenre, és bizalmat szavazz az Univerzumnak.

A Nap Mantrája

“Én vagyok a bőség, én vagyok a fény. Az Univerzum ereje ma velem van, és minden jóhoz vonzom magam.”

Kérés a Karma felé:

Kedves Karma, segíts nekem abban, hogy ma befogadjam az égi áldásokat, és hadd legyek hálás mindenért, amit kapok. Taníts meg engem az önzetlenségre, a szeretetre és az elismerésre.

Drága olvasó, ha azt érzed, hogy ez az üzenet Neked szól, oszd meg barátaiddal és szeretteiddel! A megosztásokkal az üzenet energiája növekszik, és így még több emberhez eljuthat ez a csodálatos inspiráció. Legyen a mai napod tele bőséggel és szeretettel!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK