Hamarosan valami nagyon értékes dolog kerül hozzád, megtalálod amit kerestél!

Hamarosan valami nagyon értékes dolog kerül hozzád, megtalálod amit kerestél!

Kedves Lélek!

Néha, az élet zűrzavarában elveszíthetjük a reményt, de az univerzum mindig velünk van. Azonban a mennyország és az angyalok most egy különleges üzenetet hoznak Neked: a várt áldások közelednek, és mindaz, amit eddig hiába kerestél, hamarosan a te kezeid közé kerül.

Tudom, sokszor érezted már azt, mintha valami hiányozna az életedből. Talán egy régóta vágyott dolog, egy személy vagy akár a belső békesség. De az angyalok most azt üzenik: készülj fel, mert hamarosan valami nagyon értékes kerül hozzád!

Ima az Értékes Áldásokért

„Drága Angyalok, hálás szívvel fordulok hozzátok ebben a pillanatban. Segítsetek, hogy nyitott szívvel és lélekkel fogadjam el azokat az áldásokat, amelyek most felém közelednek. Támogassatok abban, hogy meglássam és értékelni tudjam azt a csodát, amit az élet hoz számomra. Ámen.”

Áldás a mai napra:

Az univerzum, a fény és az angyalok szeretete öleljen körül téged ezen a napon és minden további napodon. Engedd, hogy ez az energia betöltse a szíved, és vezessen a csodákhoz, melyek rád várnak.

Ne felejtsd el, kedves olvasó, hogy az áldások ereje megsokszorozódik, ha megosztod ezt az üzenetet másokkal. Minél többen olvassák ezt az üzenetet és imádkoznak együtt, annál erősebb lesz az angyalok szeretetének és támogatásának energiája körülöttünk. Legyen ez a nap a változás kezdete számodra, és légy részese valami igazán csodálatosnak!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK