Reményteli üzenet arról, hogy soha ne add fel: már úton van feléd az égi segítség!

Reményteli üzenet arról, hogy soha ne add fel: már úton van feléd az égi segítség!

Kedves Olvasónk!

Nemrégiben egy különleges égi üzenetet kaptam, mely megérintette a lelkemet, és most ezt szeretném megosztani veletek. Hiszek abban, hogy az életünkben jelen lévő angyalok sosem hagynak minket cserben, és amikor leginkább szükségünk van rájuk, mindig mellettünk állnak.

„Ebben a hónapban váratlan ajándékok és áldások várnak rád. Ne nézd a múltat, ne aggódj a jövőn, hanem élj a jelen pillanatban. Azok a nehézségek, melyekkel mostanság találkozol, rövidesen elszállnak, és helyükbe a béke, a harmónia és a megértés költözik. A legnehezebb pillanatokban is tudd, hogy az ég minden erővel támogat téged. Nemsokára egy váratlan hír vagy esemény fogja megváltoztatni az életed irányát, és rájössz, hogy minden próbának és kihívásnak célja és értelme volt.”

A segítő angyal tanácsa:

„Tudd, hogy sosem vagy egyedül. Még a legnehezebb időkben is mindig veled vagyunk. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy nincs tovább, emeld fel tekintetedet az égre, és kérd a segítségemet. Légy nyitott az üzeneteimre, melyeket sokszor a természet vagy az emberek szavaiban közvetítek neked. Ne add fel, mert a sorsodban már elrendeltetett az a csoda, melyet oly régóta vársz. Tartsd éberen a szellemedet, hogy felismerd az égi jeleket, és soha ne felejtsd el, hogy az univerzum minden áldását neked szánja.”


Drága Olvasók, osztozzatok ezen az üzeneten a szeretteitekkel, barátaitokkal, és mindazokkal, akiknek most szükségük van egy kis reményre és biztatásra. Az égi segítség már úton van felétek, csak bízzatok benne és nyissátok meg a szíveteket! Az üzenet továbbadása pedig segíti az áldás erősítését, és így mindenkit elér, akinek csak szüksége lehet rá.


Ez az üzenet reményt és inspirációt kínál mindenkinek, aki talán most éppen egy nehéz időszakon megy keresztül. Az univerzum és az angyalok mindig mellettünk állnak, csak hinnünk kell bennük és megnyitni szívünket az ő segítségük előtt.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK