2023.08.25. – Péntek: Égi áldásokkal teli nap!

2023.08.25. – Péntek: Égi áldásokkal teli nap!

Drága Lelki Társam,

Ahogyan a nap első sugarai megcsillannak a horizonton, péntek nagyszerű ígéreteket és titokzatos energiákat hoz számunkra. Ma az égi áldások nem csak százszoros, hanem ezerszeres erővel áramlanak feléd. Kövesd el velem ezt a spirituális utazást, hogy együtt fedezzük fel, mit is rejt a 2023.08.25.!

A 2023.08.25. rejtett energiái

A dátum számainak ereje mélyebb, mint gondolnánk. Az 2+0+2+3 összege 7, a spirituális ébredés száma. A 8-as hónap a bőség, a felelősség és az anyagi világ száma. A 25 (2+5) pedig ismét a 7-es számhoz vezet, ami megkétszerezi ezt a spirituális vibrációt. Ez a nap tehát két egymást erősítő spirituális erővel bír, míg az 8-as szám a bőség energiáját sugározza.

Az Égiek üzenete a mai napra:

A Nap a Szűz jegyében utazik, ami az elemzés, a részletek iránti szenvedélyt és a praktikumot jelképezi. A mai napon különösen érdemes odafigyelni apró részletekre, mert azokban rejtőznek a legnagyobb titkok!

A Pénteki nap ígérete:

Ezen az áldott napon arra számíthatsz, hogy egy régi vágyad, amit már majdnem elfelejtettél, újra a felszínre kerül, és most van az ideje, hogy megvalósítsd azt. Légy nyitott az új lehetőségekre!

Mantra és üzenet a léleknek:

„Az égi áldásokkal megajándékozott lelkemmel várok, és készen állok, hogy befogadjam az univerzum csodáit.”

Kedves Univerzum, köszönöm a mai nap áldásait és kérlek, vezess az úton azokhoz az ajándékokhoz, melyek rám várnak. Engedd, hogy észrevegyem a rejtett energiákat és használjam őket a számomra legjobb módon.


Drága Olvasó, oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesüljenek ebben az égi áldásban! Minél többen olvassák, annál erősebbé válik a közösségünk energiája!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK