Csodák kapuja nyitva áll: A 2023.08.26. rejtett üzenetei rád várnak!

A csodák kapuja nyitva áll: A 2023.08.26. rejtett üzenetei rád várnak!

Drága Lelki Társam,

Ahogyan a hajnali köd eloszlik és helyet ad a napnak, úgy tárulnak fel ma előtted az élet rejtett csodái is. Érzed ezt a misztikus rezgést a levegőben? Ez nem más, mint az égiek ajándéka, amely ma különösen erősen hat ránk. Kövesd el velem ezt a spirituális kalandot, hogy együtt fedezzük fel, mit is kínál a mai nap!

A 2023.08.26. Titkos energiái

A dátum számainak összjátéka különleges energiákat rejt. Az 2+0+2+3 összege 7, amely a spirituális ébredés és az intuitív megértés száma. Az 8-as hónap a bőség és az egyensúly hordozója. A 26 (2+6) pedig 8, ami még inkább felerősíti ezt a bőség rezgést. A mai napon tehát két erőteljes energia hat minket: a spirituális megértés és a bőség.

Az Égiek üzenete a mai napra:

A Nap továbbra is a Szűz jegyében halad, ami a praktikus gondolkodást, az analitikus szemléletet és az odafigyelést hozza el számunkra. A mai nap által kínált lehetőségek el vannak rejtve a részletekben, légy éber és nyitott!

A mai nap rendkívüli ajándékai

Ezen az isteni napon arra számíthatsz, hogy egy váratlan esemény vagy találkozás új irányt ad az életednek. Ne hagyd figyelmen kívül az apró jeleket, mert azok vezetnek el a legnagyobb csodákhoz!

Egy mantra és üzenet a léleknek:

Mantra:

„Nyitott vagyok az égiek ajándékaira, és hálával fogadom a mai nap áldásait.”

Kedves Univerzum, köszönöm a csodákat és azt az inspirációt, amelyekkel ma elárasztasz engem. Kérlek, mutass meg nekem minden jelet és vezess azokon az utakon, ahol az én legmagasabb jómat megtalálom.


Drága Olvasó, oszd meg ezt a cikket, hogy az üzenet ereje még több embert érjen el és az áldások hatása mindenkit elérjen. A közösségünk ereje növeli az égi energiák hatását!

Lépj be a csodák világába ezen a különleges napon!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK