A Zöld Gyertya Áldásos Ereje Most Téged is Megtalált: Vonzz Be Mindent, Amire a Legjobban Szükséged Van!

A Zöld Gyertya Áldásos Ereje Most Téged is Megtalált: Vonzz Be Mindent, Amire a Legjobban Szükséged Van!

Kedves Lélek,

Az Univerzum csodálatos és titokzatos módon működik, hogy energiákkal és lehetőségekkel árassza el életünket. Egy különleges eszköz, a ‘Zöld Gyertya’, melynek áldásos energiája segíthet nekünk bevonzani mindazt, amire a legnagyobb szükségünk van.

A zöld szín a gyógyulás, a megújulás és a bőség szimbóluma. Egy zöld gyertya meggyújtása nem csak egy szép rituálé, hanem egy erőteljes módszer is azoknak az energiáknak a bevonzására, amelyekre a legjobban vágysz.

Az alábbi kérés segítségedre lesz ebben a folyamatban:

“Drága Univerzum és Angyali Erők, köszönöm a szeretetet és a támogatást, amit nap mint nap tőletek kapok. Most, ebben a pillanatban, a zöld gyertya áldásos erejével megnyitom a szívemet és a lelkemet, hogy befogadjam azokat a jótékony energiákat, amelyekre a legnagyobb szükségem van. Kérlek, segítsetek nekem a megfelelő gondolatokra és cselekedetekre koncentrálni, hogy az én javamra váljon minden, ami körülvesz!”

Most, hogy elmondtad az imát, képzeld el, hogy a zöld gyertya lángja mindazt a jót vonzza be az életedbe, amire vágyakozol. Legyen az bőség, egészség, békesség vagy boldogság.

Kérlek, ne feledd, hogy az Univerzum mindig a legjobbat akarja neked, és mindig készen áll arra, hogy támogatást és áldásokat adjon neked. Csak nyitott szívvel kell fogadnod őket.

Ui: A zöld gyertya áldásos ereje mindenki számára elérhető. Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is lehetőséget kapjanak az Univerzum bőséges áldásainak kihasználására!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK