Új hónap, új energiák: Szeptember, a megújulás hónapja!

Új hónap, új energiák: Szeptember, a megújulás hónapja!

Drága Lelki Társam,

Ahogy átlépünk egy új hónapba, új energiák és lehetőségek nyílnak meg előttünk. Szeptember, a megújulás hónapja, egy különleges időszak, amely lehetőséget kínál a növekedésre, a változásra és az új kezdetekre. A mai nap, 2023.09.01., különösen erőteljes energetikai hatással bír. Tarts velem, hogy együtt felfedezzük a mai nap spirituális, energetikai, numerológiai és asztrológiai jelentését, és hogy egy csodálatos jövendőmondást is megosszak veled.

Az Új Kezdetek Ereje

A 2023.09.01. dátum numerológiájának megértése kulcsfontosságú a mai nap energetikai hatásainak megértésében. A 2023 összege (2+0+2+3) a 7-es számot adja, ami a spirituális ébredést és az intuitív erőt képviseli. Szeptember, a 9. hónap, a bölcsesség és a lezárások száma. A hónap első napja, az 1, a kezdetek és az új lehetőségek száma. Tehát, a 7, a 9 és az 1 együttes ereje egy nagyon erőteljes energiát képvisel, amely elősegíti a megújulást, az új kezdeteket és a spirituális növekedést.

A Nap A Szűzben

Asztrológiai szempontból, a Nap jelenleg a Szűz jegyében van, ami egy föld jegy és kapcsolódik a praktikumhoz, az analízishez és a részletekhez. A Szűz a megújulás, az egészség és a rendszeresség energiáit hordozza, tehát ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy újraértékeljük az életünket, rendet tegyünk és egészségesebb szokásokat alakítsunk ki.

A Megújulás Időszaka

Szeptemberben, és különösen a hónap első napján, készülj fel arra, hogy újraértékeld az életed. Lehet, hogy új lehetőségek bukkannak fel, amelyek elősegítik a fejlődést és a változást. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy rendet tegyél az életedben, egészségesebb szokásokat alakíts ki és kövesd a szíved iránytűjét.

Mantra és Üzenet a Léleknek

Mantra:

„Nyitott vagyok az új kezdetekre és a megújulásra. Megérdemlem az univerzum áldásait és támogatását.”

Kedves Univerzum, köszönöm az új kezdeteket és a megújulást, amit hozol nekem ebben a hónapban. Kérlek, vezess engem azon az úton, amely a legmagasabb jómat szolgálja. Segíts abban, hogy bölcsen és helyesen döntsek!


Drága Lelki Társam, oszd meg ezt az üzenetet, hogy a megújulás és az új kezdetek energiái elérhessék mindazokat, akiknek szükségük van rá. Emlékezz, az univerzum mindig támogat minket, csak nyitottnak és hálásnak kell lennünk!

Áldásokkal és szeretettel kísérlek a megújulás hónapjában!

Áldásokkal és Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK