Vasárnapi energiák – megújulás és újjászületés

Vasárnapi energiák – megújulás és újjászületés

Kedves Olvasóink,

Az univerzum mindig mozgásban van, mindig fejlődik, és vasárnap különösen erőteljes nap a megújulás és az újjászületés szempontjából. Az angyalok ma közelebb vannak hozzánk, mint valaha, készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk felismerni a saját belső erőnket és az életünkben rejlő végtelen lehetőségeket.

Az angyalok üzenete a következő:

„Emeld fel a fejed, légy bátor és légy nyitott a változásokra. A megújulás és az újjászületés folyamata gyakran kihívásokkal jár, de emlékezz, minden akadály egy lehetőség a növekedésre és a fejlődésre. Vasárnap a hét azon napja, amikor a lehetőség az újjászületésre megnyílik számodra.”

Isteni ima a megújulásért és újjászületésért

„Drága Isteni Lény, és Szeretett Angyalaim,

Hálát adok nektek ezért a csodálatos napért, a megújulás és az újjászületés napjáért. Kérlek, töltsétek meg a lelkemet a megtisztulás és a megújulás energiáival, hogy tiszta lappal kezdhessek, és teljes mértékben kihasználhassam az életben rejlő összes lehetőséget.

Segítsetek nekem elengedni a múltat, és teljes mértékben a jelenre összpontosítani. Töltsétek meg a szívemet reménnyel és bátorsággal, hogy nyitott lehessek minden új lehetőségre, amely az utamba kerül.

Köszönöm a végtelen szereteteteket és támogatásotokat.

Ámen.”

Áldás a mai napra:

„Áldásban részesülj a mai vasárnapon, a megújulás és az újjászületés napján. Legyen a szíved tele reménnyel, a lelked tele békével, és a szellemed tele erővel. Hidd el, hogy képes vagy mindenre, és engedd el a félelmeidet. A jövő fényes, és tele van lehetőséggel.”

„Ebben a hónapban váratlan fordulatok és új lehetőségek várnak rád. Ne feledd, minden nap egy lehetőség az újrakezdésre, és most van a legjobb idő arra, hogy új dolgokat próbálj ki és bátran tegyél egy lépést az ismeretlen felé. Az univerzum melletted van, és az angyalok támogatnak minden lépésednél.”

Kedves Olvasó, ne feledd megosztani ezt az üzenetet, hogy annak ereje erősebbé váljon, és minél több emberhez eljusson. Az angyalok ereje a szeretetben és a megosztásban rejlik. Minél több emberhez jut el ez az üzenet, annál erősebbé válik az áldás ereje, és annál biztosabb, hogy mindenkit elér és valóra válik!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK