Hétfő éjszaka: Az angyali áldások titkos ereje – az éjszaka, amikor sokminden megváltozik!

Hétfő éjszaka: Az angyali áldások titkos ereje – az éjszaka, amikor sokminden megváltozik!

Drága Fénylény, a hét elején, amikor sokan új kezdeteket és kihívásokat látnak maguk előtt, az Égiek különleges ajándékkal árasztanak el minket. Hétfő éjszaka az angyalok szeretetének és fényének csodálatos energiája vesz körül, és különleges lehetőséget kínál arra, hogy mélyen kapcsolódjunk a magasabb énünkhöz és a spirituális vezetőinkhez.

Hadd osszak meg veled egy erős imát, amely segít megnyitni a szívedet ezen a különleges hétfő éjszakán, hogy teljes mértékben befogadd az angyalok áldásait.

Ima a Hétfő Éjszakai Angyali Áldásért:

“Drága Angyalok és Égiek,

Kérlek, jöjjetek közelebb hozzám ma éjszaka, és Árasszátok rám fényeteket, szereteteteket és bölcsességeteket, hogy megvilágítsátok az utamat. Ahogy a hét kezdetén állva szemlélődöm, engedjétek, hogy meglássam a rejtett áldásokat és lehetőségeket, melyeket kínáltok.

Segítsetek megérteni, hogy minden nap, minden pillanat egy új lehetőség a változásra és a növekedésre. Köszönöm, hogy mellettem vagytok, és segítitek az utamat. Kérem, töltsétek meg ezt az éjszakát varázslatos energiával, hogy erővel, bátorsággal és hittel nézzek szembe a jövő kihívásaival.

Ámen.”


Drága Fénylény, hagyd, hogy ezen az éjszakán a hétfő rejtett spirituális ereje megtöltse a szívedet. Üzenetünk így szól: A hétfő nem csupán egy új hét kezdetét jelenti, hanem egy új lehetőséget is a kapcsolat mélyítésére az Égiekkel. Légy nyitott, fogadd be az angyali áldásokat, és hagyd, hogy a fényük vezessen a sötétségben.

Ne hagyd, hogy a hétköznapi élet zaja eltakarja ezt a csodálatos éjszakát. A hétfői éjszaka az a titkos pillanat, amikor az angyalok közelebb jönnek hozzánk, mint valaha. Élvezd ezt az időszakot, fogadd be az angyali energiákat, és légy kész arra, hogy átalakuljon a lényed belső világa.

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK