Keddi Bőségteremtő Energiák a Levegőben!

Keddi Bőségteremtő Energiák a Levegőben!

Szeretett Lelki Társaim,

Most, amikor ezt a különleges keddet köszöntjük, érezheted a bőségteremtő energiák erejét, amely a levegőben pezseg. Megérkezett a tökéletes pillanat, hogy arra összpontosítsunk, amit igazán szeretnénk bevonzani az életünkbe. Hagyjátok, hogy elkalauzoljalak benneteket ezen a csodálatos napon, és bemutatom, miért bír kivételes energetikával a 2023.09.05. napja.

Numerológia: A megvalósítás és bőség napja

A 2023.09.05. dátumot vizsgálva a numerológia világában, két fontos számot észlelünk. Az év, 2+0+2+3 az 7-es számra redukálódik, mely a spirituális ébredés és megértés szimbóluma. A 9-es szám a befejezések és új kezdetek száma, míg az 5-ös szám a változás, kaland és szabadság száma. Ezen számok egyesítése arra utal, hogy nyitottak vagyunk a változásra és a bőségre, és képesek vagyunk megvalósítani álmainkat.

Merkúr a Mérlegben

Merkúr, a kommunikáció bolygója, most a Mérlegben áll. Ez arra ösztönzi az embereket, hogy meghallgassanak másokat, törekedjenek a harmóniára és az egyensúlyra. A Mérleg jegy a partnerségek, a társas kapcsolatok és a harmónia jegye, így ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy új kapcsolatokat alakítsunk ki és megerősítsük a meglévőket.

A bőség beköszönt

A mai napon a bőség és a teremtés energiái erősen jelen vannak. Bízz az univerzum erejében, és tudd, hogy bármi, amit csak kívánsz, az a tiéd lehet. A következő hetekben váratlan anyagi és lelki ajándékokra számíthatsz. Légy nyitott a csodákra!

Mantra és üzenet a léleknek

Mantra:

“Az univerzum bőséggel halmoz el, és készen állok arra, hogy befogadjam az áldásokat.”

Szeretett Univerzum, köszönöm a bőséget és a szeretetet, amelyet ma felém küldesz. Nyitott vagyok a változásokra és készen állok arra, hogy befogadjam a csodákat.


Kedves Olvasóm, ha érezted a cikkben rejlő energiákat, oszd meg a három kedvenc Facebook csoportodban, hogy a bőség üzenete eljusson másokhoz is. Együtt erősebbek vagyunk, és a pozitív üzenetek terjesztése által még több embert érhetünk el!

U.i.: Ha tetszett ez a cikk, és szeretnél további inspirációt és útmutatást kapni, maradj velünk a következő bőségteremtő utazásokon!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK