Szerdán az égi segítőink energiái tízszeres erővel vesznek körül minket!

Szerdán az égi segítőink energiái tízszeres erővel vesznek körül minket!

Drága Lélektársaim,

Ahogy a reggeli napfény bekúszik ablakunkon, egy különleges szerdát köszönthetünk. Ma nem csak a hét közepén tartunk, hanem olyan energiákat érzékelhetünk, amelyek az égi segítőinktől érkeznek, és tízszeres erővel vesznek minket körül. Kövess engem ezen az úton, hogy megértsd, mi teszi ezt a napot olyan kivételessé!

A Megértés és Vezetés Napja

A 2023.09.06. dátum két fő numerikus aspektusát elemezve feltárul előttünk a mélyebb jelentés. A 2023-at vizsgálva a 2+0+2+3 kombinációja a 7-es számot eredményezi, ami a spirituális megértés szimbóluma. A hónap és a nap 9 és 6-os kombinációja a felelősségvállalás és a gondoskodás energiáit hordozza. Az egész szám kombináció egyensúlyt, vezetést és a harmóniára törekvést képvisel.

Mars a Vízöntőben

Mars, az akarat és tetterő bolygója most a Vízöntő jegyében áll. Ez a konstelláció azt sugallja, hogy ma különösen érdemes csoportos tevékenységekbe vagy közösségi projektekbe bekapcsolódnunk. Az együttműködés és az együttes gondolkodás kulcsfontosságú.

Égi segítőink mellettünk vannak

Az elkövetkezendő időszakban váratlan és hirtelen segítséget kaphatsz ott, ahol a legkevésbé várnád. Talán egy régi barát, vagy egy váratlan esemény hozza meg a választ. Legyen nyitott szíved és légy résen, mert az égi segítők sosem alszanak.

Mantra és Üzenet a Léleknek

Mantra:

“Égi segítőim mellettem állnak, és ma tízszeres erővel támogatnak minden lépésemben.”

Drága Égi Segítőim, köszönöm a mai napon rám áradó áldásokat és vezetést. Nyitva tartom a szívemet és az elmémet, hogy befogadjam tanácsaitokat és útmutatásaitokat.


Kedves Olvasó, ha érzed, hogy ezen az égi energián keresztül kapcsolódtál hozzám, ne habozz megosztani ezt a cikket a három kedvenc Facebook csoportodban, vagy az ismerőseiddel! Az univerzum üzenetének terjesztésével segíthetsz másoknak is az úton, és együtt sokkal erősebbek vagyunk.

Ui.: Ha értékelted ezt az üzenetet, és szeretnél még több vezetést kapni az égi segítőinktől, maradj velünk további csodálatos utazásainkon!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK