Vége a rossz időszaknak, ints búcsút a nehézségeknek egy időre!

Vége a rossz időszaknak, ints búcsút a nehézségeknek egy időre!

Szeretett Olvasóink!

A sötét felhők, amelyek sokáig árnyékot vetettek az életedre, most elvonulnak, és az égi fény készen áll arra, hogy újra kisugározzon a lényedre. Ahogy mindig emlékeztetünk erre, az égiek sosem hagyják magukra gyermeküket, még a legsötétebb időkben sem.

“Az ébredés órája közeleg. Ahogy a nap felkel, és a fény eloszlatja a sötétséget, úgy fognak a próbatételeid és kihívásaid is enyhülni. A következő napokban egy sor áldás vár rád, és új lehetőségek nyílnak meg előtted. Valami, amit régóta vártál, és reménykedtél, végre a kezedbe kerül. Ezt az időszakot békesség, megértés és gyógyulás jellemzi.”

Üzenet az ég segítő angyalától:

“Drága gyermekem, érezzük a fájdalmadat és a nehézségeidet, de most eljött az idő, amikor az átmenet, a változás és az újjászületés ébred benned. Olyan ponthoz érkeztél az életedben, ahol újraélednek az álmaid, és megtalálod a reményt. Bízz bennünk és bízz a folyamatban, mert tudjuk, hogy mire van szükséged, és készen állunk támogatni.”

Bár az út nehéz volt, ezek az idők edzőként szolgáltak, hogy megerősítsenek és hozzásegítsenek a sorsodhoz. Mindig emlékeztetünk arra, hogy a sorsunk sokkal nagyobb, mint amit a fizikai szemeinkkel láthatunk.

Ha szeretnéd megtapasztalni az áldást a következő napokban, írj kommentben egy “köszönöm” szót, és oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy az áldás minél több embert elérjen.

Vége a sötét időszaknak. Végre fényes jövő áll előtted!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK