Most már megnyugodhatsz, minden nehézséget a hátad mögött tudhatsz! Segítséget kapsz, ezek a jelek amelyekre figyelned kell!

Most már megnyugodhatsz, minden nehézséget a hátad mögött tudhatsz! Segítséget kapsz, ezek a jelek amelyekre figyelned kell!

Szeretett Olvasónk!

Mikor az életed zivataros szakaszokon megy keresztül, gyakran elfelejthetjük, hogy a természet minden vihar után napsütéssel válaszol. Az égiek, akik mindig velünk vannak, most különleges jeleket küldenek neked. Az égiek bölcsességén keresztül most megosztunk néhányat a jelekből, hogy biztos legyél benne: most már minden rendben lesz!

“Az időszakok, amikor minden sötétnek tűnik, azok a pillanatok, amikor leginkább tanulunk és növekszünk. Most azonban ezek a próbálkozások a múltban maradnak. Egy sor áldás és lehetőség nyílik meg előtted, melyek segítenek abban, hogy a jelenben élj és örömödet leld minden pillanatban.”

Olvasd el, hogy melyek azok a jelek amiből tudhatod, az angyalok épp segítséget nyújtanak számodra:

  1. Hirtelen felbukkanó toll: Ez az angyalok fizikai jelenlétének jele, és azt sugallja, hogy nem vagy egyedül.

  2. Váratlan ajándékok és kedvességek: A környezetedben lévő emberek hirtelen kedveskednek neked vagy meglepetésekkel állnak elő.

  3. Hálás pillanatok: Azok a pillanatok, amikor egyszerűen boldog vagy és hálás mindenért amid van, biztos jele annak, hogy a pozitív energia körülvesz.

  4. Rendkívüli éles és tiszta álmok: Ezek a jelek az angyali világból érkeznek, üzenetek formájában, amelyek iránymutatást adnak neked.

Üzenet az ég segítő angyalától:

“Drága gyermekem, ismerjük az utad nehézségeit, de most már a béke és a harmónia időszakát élheted meg. Ne feledjük el azonban, hogy az összes nehézség okkal került az utadba, hogy megerősítsen és rátalálj a lelked igaz útjára. Bízz bennünk, és tudd, hogy melletted vagyunk minden lépésednél!”

Most, elolvastad ezt az üzenetet, ne felejtsd el meghálálni az égieknek a segítséget és a támogatást. Írd le kommentben a “köszönöm” szót, és oszd meg ezt az üzenetet, hogy másokat is elérhessen az áldás.

A viharok után mindig nyugodt időszak következik. Most megtapasztalhatod a békét, amelyet az eddigi megpróbáltatásaid utánmegérdemelsz.

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK