Vasárnapi Áldás – Az Angyali Energiák Áradása és a Bőség Csodája

Vasárnapi Áldás – Az angyali energiák áradása és a bőség csodája

Szeretett Lélek,

Vasárnap nem csak a pihenés napja, hanem a különleges angyali energiák áradásának ideje is. Ma, ezen a ragyogó napon, az Univerzum minden sarkából árad feléd az angyali energia, ami a bőség és a szeretet erejét hordozza magában.

Áldás:

“Ma, vasárnap, az égiek áldása és az angyali bőség ragyogjon rád. Minden, amit csinálsz, az bőség és a szerencse energiájában fürdik. Az angyalok most melléd lépnek, és megérintik életed minden területét.”

Isteni Ima:

“Szeretett angyalok, köszönöm a bőség és az energia áradatát, amit most érzek. Nyitott vagyok minden jóra, amit az Univerzum kínál. Kérlek, segítsetek abban, hogy megérezzem ezt az áldást minden létező pillanatomban. Ámen.”

Drága lélek, a következő heted olyan meglepetéseket tartogat számodra, amelyek a bőség és az áldások képében jelennek meg. Egy régóta várt lehetőség vagy ajándék a láthatáron van, ami a közeljövőben megérkezik hozzád.

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet! Minél több emberhez eljut, annál erősebb lesz a jó hír ereje. Az angyali energia áldásában részesít mindenkit, aki olvassa ezt az üzenetet. Legyen a vasárnapod tele bőséggel, szeretettel és fényes angyali energiával! Amikor megosztod, a jó hír szárnyai tovább terjednek, áldva és megérintve mindenkit.

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK