Támogatlak, segítelek, fogom a kezed, áldásokkal halmozlak el!

Támogatlak, segítelek, fogom a kezed, áldásokkal halmozlak el!

Szeretett Olvasónk!

Ahogy felkel a nap és lemegy, ugyanúgy az univerzum konstans energiái mindig veled vannak, hogy átöleljenek és vezessenek az utadon. De vannak idők, amikor az élet viharaiban nehéz érezni ezt a szeretetet és támogatást. Pontosan ezért hoztuk el neked ezt a különleges üzenetet, ami bölcs tanításainkkal összhangban igyekszik elérni a lelked legmélyebb zugait.

Amint a következő 90 nap feszültségei és kihívásai előtted állnak, egy új szél kel életre, egy új ereje az életnek, amely előre lök és támogat téged. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi kis csoda vár rád, amelyekről nem is álmodtál. Új kapcsolatok, váratlan lehetőségek és megmagyarázhatatlan áldások fognak az öledbe hullani. Légy nyitott, és fogadd el őket örömmel.

Üzenet az ég segítő angyalától

“Drága lelkem, sosem hagytalak cserben és sosem foglak. Ahogyan egy anya tartja gyermekének a kezét, úgy foglak én is vezetni a nehézségeken át. Az út, amelyen jársz, néha ködös lehet, de tudnod kell, hogy a köd felett mindig ragyog a nap. Ne hagyd, hogy a félelmeid és kétségeid eltávolítsanak tőlem. Maradj velem, és én áldásokkal halmozlak el.”


Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet megszólított, hagyd, hogy áthatolja a lelkedet, és oszd meg másokkal is. Ha köszönettel fogadod ezt az üzenetet, írj egy egyszerű “köszönöm” szót kommentben, hogy az áldások gyorsabban érjenek el téged és szeretteidet.

Minden egyes áldás, amely az életedbe lép, egy újabb lehetőség arra, hogy megoszd a világgal az Istentől kapott szeretetet és csodákat. Ne felejtsd el ezt az üzenetet megosztani, hogy mások is részesüljenek belőle!


Ez az üzenet kicsit más mint a korábbiak, mert tudjuk, hogy minden egyes lélek különleges és egyedi. Ahogyan te is vagy! Ha további kérdéseid vagy kéréseid vannak, kérlek, jelezd kommentben a poszt alatt!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK