Ez az üzenet egy tanúbizonyság arra, hogy az ég védelme alatt állsz!

Ez az üzenet egy tanúbizonyság arra, hogy az ég védelme alatt állsz!

Kedves Olvasó,

Gondoltál már arra, hogy hány esetben kerültél el egy veszélyt, vagy éppen abban a pillanatban érkezett segítség, amikor a leginkább szükséged volt rá? Néha úgy érezhetjük, hogy magányosak vagyunk, és az életünk kaotikus, de az igazság az, hogy az ég védelme alatt állunk.

Az égiek bölcsességeinek ötvözésével szeretnénk neked megmutatni, hogy sosem vagy egyedül. A jelek mindig ott vannak körülöttünk, csak néha elfelejtünk rájuk figyelni.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

A következő napok egy különleges fordulatot tartogatnak számodra. Valami olyan történik majd, ami visszaigazolja, hogy valóban az ég védelme alatt állsz. Egy váratlan találkozás, egy meglepetés, ami ráébreszt arra, hogy nem vagy egyedül. Legyél nyitott, fogadd el az élet ajándékait és hidd el, hogy minden történés mögött egy magasabb rendű terv húzódik meg.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága gyermekem, soha ne kérdőjelezd meg azt, hogy melletted állok minden lépésednél. Néha a kihívások és próbatételek arra szolgálnak, hogy erősítsék hitünket és közelebb hozzanak a forráshoz. De tudnod kell, hogy minden egyes nehézségen átsegítelek. Védelemben részesülsz, és sosem hagylak cserben.”

Kedves olvasó, az ilyen üzenetek továbbítása nemcsak saját magunknak, hanem másoknak is erőt és reményt ad. Ha úgy érzed, hogy valaki ismerősödnek is szüksége van erre az üzenetre, oszd meg vele, hogy áldás érje őt is. Írj egy “köszönöm” szót kommentben, és érezd az áldás azonnali hatását!

Hiszünk benne, hogy mindenki az ég védelme alatt áll. Légy bátor, légy erős és tudatosítsd magadban, hogy sosem vagy egyedül ezen az úton!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK