A hálával telt szív vonzza az áldásokat! – Most érkezik az életedbe az, amire régóta vársz?

A hálával telt szív vonzza az áldásokat! – Most érkezik az életedbe az, amire régóta vársz?

Kedves Olvasónk!

Mikor álltál meg utoljára egy pillanatra, hogy igazán hálás légy az életedben jelen lévő apró csodákért? Az égi vezetőink bölcsességeinek fényében szeretnénk emlékeztetni rá, hogy a hálás szív az áldások mágneseként működik.

Számos alkalommal tapasztaljuk, hogy amikor megállunk és megköszönünk egy szép pillanatot, egy kedves gesztust vagy akár egy tanulságos nehézséget, az élet további csodákat és ajándékokat hoz számunkra.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

Mielőtt a hét végére érkezel, valami apró, de jelentőségteljes esemény történik majd az életedben. Egy olyan esemény, ami azt az érzést kelti benned, hogy az Univerzum tényleg figyel rád. Lehet, hogy egy váratlan találkozás, egy elfeledettnek hitt emlék felbukkanása vagy egy kedves szó valakitől, akitől nem is várnád. Amikor ez megtörténik, légy nyitott és hálás, mert ezek az apróságok az égiek jelzései, amik emlékeztetnek: szeretve vagy és gondoskodnak rólad.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága gyermekem, minden hálás gondolatoddal és cselekedeteddel erősebbé válik a kapcsolatod azzal a fényforrással, ami benned él. Minden hálás pillanat egy újabb áldást hív be az életedbe. Légy nyitott, fogadd el ezeket az ajándékokat és oszd meg másokkal is. A hálával telt szív hatalmas erő, és te magad is rendelkezel ezzel az erővel.”

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet megszólított, oszd meg másokkal is, hogy további áldásokat vonzhassanak az életükbe. És ne feledd, írj egy “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban megkapd az áldások erejét!

A hálával telt szív csodákat művel. Légy részese ennek a csodának, és engedd, hogy az életed tele legyen áldással!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK