Pénteki Bőség Hullám: Egyetlen dolog, amit ma meg kell tenned az áradó jólétért!

Pénteki Bőség Hullám: Egyetlen dolog, amit ma meg kell tenned az áradó jólétért!

Szeretett Olvasónk!

Ahogy a hét utolsó munkanapja beköszönt, úgy árad a bőség és a jólét hulláma is az életedbe. Igen, ezen a pénteken egy különleges energia érkezik, amely az áldást és a szerencsét hozza el számodra. De tudtad-e, hogy van egy egyszerű dolog, amit ma elvégezhetsz, hogy maximálisan kihasználd ezt az energiát? Tanításainkban gyakran emlékeztetnek arra, hogy az egyensúlyban lévő cselekedetek megsokszorozzák az égi áldásokat.

Jövendőmondás a következő napokra:

Mint a hullám, mely a tenger mélyéről emelkedik és a partokhoz érve a maga teljességében mutatkozik meg, úgy fogják az elkövetkező napok meglepetései is megmutatni magukat számodra. Egy régi vágyad valósulhat meg, egy váratlan ajándék érkezik, vagy egy örömteli hír hallatán fogsz ujjongani. De ne felejtsd el, mindez a pénteki cselekedetednek köszönhető.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága Gyermekem, ma egy kis lépéssel hatalmas változást indíthatsz el az életedben. Fogadd meg a tanácsom: ma adj köszönetet valamiért, amit eddig talán elvettél természetesnek. Ezzel a hálás gesztussal a bőség kapui tovább nyílnak, és az égi jólét áldásai számodra is elérhetővé válnak.”

Szóval mi az a dolog, amit ma meg kell tenned? Egyszerű: Állj meg egy pillanatra, és mondj köszönetet valamiért, amiért talán azelőttt még soha. Talán egy egyszerű dolog, mint a friss levegő, vagy egy szeretett személy mosolya. És ha megosztod ezt az üzenetet, mások is megtapasztalhatják a bőség hullámát.

És most, kedves olvasó, hagyj egy “köszönöm” szót kommentben, hogy hamarabb elérjenek téged az áldások!

Ne feledd: a hálával teli szív az, ami a bőséget vonzza. Emeld fel a fejed, köszönd meg az égi áldásokat, és készülj fel a csodára!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK