Hamarosan minden jó, amit valaha tettél, vagy másoknak adtál, vissza száll rád! Az áldások már úton vannak hozzád!

Hamarosan minden jó, amit valaha tettél, vagy másoknak adtál, vissza száll rád! Az áldások már úton vannak hozzád!

Szeretett Olvasónk!

Miközben a világ kavargó forgatagában élünk, néha elfelejtjük, hogy milyen jó cselekedeteket végeztünk, és mennyi szeretetet adtunk másoknak. A jó karma titka azonban egyszerű: minden jó, amit valaha tettél vagy másoknak adtál, hamarosan vissza száll rád. Az univerzum szüntelenül hallja a szívünk dalát és látja tetteinket.

Jövendőmondás a következő napokra:

A következő napok egy váratlan áttörést hoznak. Egy rég elfeledett jó cselekedet vagy ajándék ébred a karmádban, és váratlan, de annál csodálatosabb módon tér vissza hozzád. Talán egy kedves szó vagy egy régi baráti segítség képében fog megjelenni, de annyi biztos: az univerzum soha nem felejt.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága Gyermekem, minden jó, amit a világba küldtél, most erővel és fényességgel tér vissza hozzád. Légy kész a csodákra és az ajándékokra. A szíved tisztasága és jósága most meghozza a jutalmát.”

Az áldások, melyek most úton vannak feléd, emlékeztetnek arra, hogy soha ne hagyj fel a jósággal, mert a szeretet mindig megtalálja az utat vissza hozzánk.

Kedves Olvasó, ha érzed, hogy ez az üzenet neked szól, ne habozz! Írd le a “köszönöm” szót a kommentek között, és az áldás még gyorsabban talál rád!

Emlékezz: az életben nincsenek véletlenek. Ha most ezt olvasod, az univerzum már elindította feléd az áldásokat. Légy nyitott, és fogadd el őket teljes szíveddel!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK