Nyugodt, Áldásokkal Teli Éjszakát Kívánunk – Olvass tovább, és merülj az álom birodalmába angyali kísérettel!

Nyugodt, Áldásokkal Teli Éjszakát Kívánunk – Olvass tovább, és szállj az álom birodalmába angyali kísérettel!

Kedves Olvasónk!

Ahogy a nap utolsó sugarai eltűntek a látóhatáron, és az ég csillagokkal teli fátylává válik, az univerzum halkan suttog a füledbe: Nyugodt, áldásokkal teli éjszakát kívánok! Minden este egy új lehetőség, hogy az ég és a Föld összekapcsolódjanak, és áldások özöne borítsa el a lelkedet.

Jövendőmondás a következő napokra:

Ahogy a hold ciklusa változik, úgy tárulnak fel előtted az elkövetkező napok titkai is. Egy régen várt hír most fog megerősítést nyerni. A jelenlegi kihívásokat gyorsan el fogják söpörni az égi szellők, és helyükbe örömteli pillanatok lépnek. Figyeld a jeleket, mert az ég különleges módon kommunikál veled a hétvége folyamán.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága Gyermekem, amikor a fejedet a párnára hajtod, és a csend és béke ölel át, emlékezz rám. Melletted vagyok, vigyázok rád, és feltöltöm a lelkedet áldásokkal. Álmodban is veled leszek, útmutatást és békét adva neked.”

Nemcsak az ébredés, hanem az álom is egy szent pillanat. Engedd, hogy az ég angyalai elkísérjenek az álmok birodalmába, és meglátod, milyen áldásokkal ébredsz!

Kedves Olvasó, ha érzed, hogy ez az üzenet hozzád szól, írd meg a “köszönöm” szót a kommentek között, és az áldás gyorsabban érkezik el hozzád!

Mielőtt álomba merülnél, emlékezz arra, hogy nem vagy egyedül. Az ég minden lépésednél melletted áll. Hálás szívvel készülj fel egy csodás éjszakára!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK