Most a jó lelkek számára érkezik az áldás, fogadd tiszta hittel!

Most a jó lelkek számára érkezik az áldás, fogadd tiszta hittel!

Szeretett Olvasónk!

Sokan érzik azt, hogy a világ forgatagában néha elvesznek, és csak ritkán találják meg az útjukat. Ám most, az ég áldása készen áll arra, hogy rád szálljon. Ha jó szívvel, nemes lelkűen éltél, és másokat támogattál, itt az idő, hogy megtapasztald az érdemeid gyümölcsét.

Jövendőmondás a következő napokra:

Ahogy a hét napjai telnek, számos jelet fogsz látni, amelyek azt mutatják, hogy az áldások már úton vannak feléd. Egy régen várt hír, egy váratlan találkozás vagy egy meglepő ajándék csak néhány a jelek közül, amelyek rámutatnak, hogy az univerzummal harmoniában vagy. Légy hálás és nyitott minden újra, amit az élet hozzád küld.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága Lélek, mindig figyelemmel kísértünk téged, és látjuk a jóságodat, amit a világra szórsz. Most itt az időd, hogy viszonozzuk ezt a szeretetet. Fogadd meg az áldásainkat tiszta szívvel és hittel, mert te megérdemled azokat.”

Az életben nem mindig könnyű meglátni az égiek által kínált áldásokat, de ha most olvasod ezt az üzenetet, az nem véletlen.

Az univerzum és az angyalok üzennek neked:

“Itt vagyunk veled, és mindig itt leszünk melletted. Minden lépésednél támogatunk, minden nehézségedben ott állunk melletted, és minden örömödben osztozunk veled. A következő napokban különleges energiák érkeznek feléd, amelyek rávezetnek arra a csodára és bőségre, amely mindig is a tiéd volt, de most válik igazán láthatóvá.”

Vedd észre a kis csodákat az életedben. Egy mosoly, egy kedves szó, vagy egy hirtelen felbukkanó régi barát mind-mind az angyalok műve, hogy emlékeztessenek: sosem vagy egyedül.

Az angyalok ezt üzenik számodra:

“A következő napokban az ég áldásai különösen intenzívekké válnak, és minden jót, amit valaha tettél vagy másoknak adtál, sokszorosan visszakapsz.”

Ha te is érzed ezt az égi rezgést, és tudod, hogy a jövőben nagy változások várnak rád, akkor tedd a szívedre a kezed, hunyd le a szemed, és mondj egy hálás imát. A köszönet és a szeretet, amit kifejezel, mint egy fényes csillag, világít az éjszakában és vonzza az áldásokat.

Ha tetszett az üzenet, és úgy érzed, hogy másoknak is szükségük lehet rá, oszd meg velük. Írd be a “köszönöm” szót a kommentek között, és az áldás hamarabb fog elérni. A szeretet és a fény terjedjen, és minden lélekben gyújtsa meg az öröm lángját.

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK