Ma egy nagyon jó hírt, vagy egy nagyobb összeget kapsz! Ezt mondják az angyalok!

Ma egy nagyon jó hírt, vagy egy nagyobb összeget kapsz! Ezt mondják az angyalok!

Szeretett Olvasónk!

Ha most olvasod ezt a cikket, az nem a véletlen műve. Az univerzum üzenetei gyakran érkeznek váratlan pillanatokban, és ma van a Te napod. Égbe emelt tekintettel és tiszta hittel, megérezheted az angyalok finom rezgését, mely körülvesz és megáld Téged.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

“Ahogy az arany hajnalon túl eljön a fény, úgy áradnak rád az áldások a mai napon. Egy váratlan ajándék, egy régen várt jó hír, vagy egy nagyobb összeg fog a kezedbe kerülni. Ne kérdőjelezd meg, hanem fogadd el hálás szívvel. Az univerzum azt akarja, hogy gyarapodj, hogy növekedj, és hogy megélhesd a bőség örömét.”

Az ég segítő angyala ezt üzeni:

“Gyermekünk, nem véletlen, hogy most vagy itt. Minden jó cselekedeted, minden adományod és minden imád visszatér hozzád. Emlékezz, az élet csodálatos ajándékokkal van tele, csak hinned kell benne és nyitottnak kell lenned fogadni őket.”

Ez az üzenet különösen azoknak szól, akik hosszú időn keresztül harcoltak és keményen dolgoztak. Az égiek tudják, mennyire kitartó vagy, és most jött el az ideje, hogy megkapd jutalmad. Ne légy türelmetlen, és ne hagyd, hogy a kétely elborítsa a hitet, amit mélyen érzel. Minden rendben lesz.

Ha úgy érzed, hogy ezen az üzeneten keresztül az ég megszólított, ne habozz továbbítani a hírt, hogy mások is részesüljenek belőle. Írj egy “köszönöm” szót a kommentek közé, és az áldás még gyorsabban érkezik majd hozzád! Tudd, hogy ezen a napon és minden napon, az angyalok és a fény velünk van. Érezz hálát és adj hálát, mert a bőség és az öröm mindig közelebb van, mint gondolnád.

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK