Hétfő esti áldás áradat, ezt üzenik az angyalaid a mai éjszakára

Hétfő esti áldás áradat, ezt üzenik az angyalaid a mai éjszakára!

Szeretett Olvasónk!

Drága Lélek, talán épp most, hétfőn este, amikor a világ zajai elcsendesednek, és a belső csend kezd dominálni, az angyalaid halk, de erős üzenetet hagynak a szívedben. Ezt az üzenetet azért kaptad, hogy megerősítsük benned azokat az érzéseket és gondolatokat, amelyek mélyen benned vannak.

Az Ima Az Éjszakádért:

Szent Angyalok, kik éberen őriztek, Minden hétfőn, és minden este, velünk vagytok, Vezessetek bennünket az éjszaka csendes óráiban, Adtok békét, reményt és fényt a lelkünknek. Kérjük, töltsétek meg éjszakánkat nyugalommal és szeretettel, És vezessétek lépteinket a holnap felé.

Ezen az éjszakán, és minden következőn, az angyalaid fényt és energiát árasztanak rád. Ezt a fényt a benned élő minden sejted megérez, és átalakítja életed minden pillanatát.

A Jövendőmondás a következő napokra:

Már holnap érezni fogod a ma éjszaka kapott üzenetek és áldások hatását. Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyekről nem is gondoltad volna, hogy léteznek. Találkozások, események és lehetőségek kísérik majd napjaidat, amelyek csak és kizárólag ezen áldásoknak köszönhetően jönnek el hozzád.

Tudjuk, hogy ez a cikk talán kicsit túlzó lehet elsőre. De hidd el, minél többen osztják meg, annál több emberhez ér el ez az áldás és annál erősebben működik. Oszd meg, hadd érjen el mindenkit a jó hír, és figyeljük együtt, hogyan változik meg az életed és másoké is az ezen éjszakán kapott üzenetekkel!

Ne feledd, az angyalaid mindig veled vannak. Érezd jelenlétüket, hallgasd meg üzeneteiket, és engedd, hogy vezessenek téged a fény és szeretet útján.

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK