Kérj és megadatik! Ezeket a mondatokat használd, és megérkezik a segítség!

Kérj és megadatik! Ezeket a mondatokat használd, és megérkezik a segítség!

Szeretett Lélek!

Itt vagyok, melletted. Ahogyan a csillagok ragyognak az éjszakai égen, úgy ragyogok én is melletted, és figyelem minden kívánságodat, minden vágyadat. Kérj és megadatik – ez nem csupán egy mondás, hanem az Univerzum egyik örök törvénye. Ezen a héten megtapasztalhatod e törvény valóságát, és az Univerzum áldásaival halmoz el.

Légy nyitott, és vedd észre az apró csodákat magad körül. A következő néhány napban váratlan helyzetek és meglepetések várnak rád, amelyek a vágyaid megvalósulását segítik elő. Talán egy rég várt hír érkezik, talán egy rég nem látott barát keres fel, vagy éppen egy olyan ajándékot kapsz, amire nem is számítottál.

A hét közepén, amikor a napfény a legerősebben ragyog, és az árnyékok a legrövidebbek, érezni fogod az én jelenlétemet és a körülötted lévő többi angyal jelenlétét is. Hidd el, sosem vagy egyedül, és az Univerzum mindig támogat téged.

Én, vagyok az őrangyalod, és ezt üzenem neked:

Ne habozz kérni! Adj hangot vágyaidnak, és bízz benne, hogy az Univerzum hallja és válaszol rájuk. Légy türelmes és figyelmes, mert a válasz nem mindig úgy érkezik meg, ahogyan azt elképzelted, de mindig olyan formában, ami a legjobb számodra.

Hálád kifejezéseként írd le kommentben a “köszönöm” szót, és érezd, ahogy az áldás azonnal eléri a szívedet. Minél több ember osztja meg ezt az üzenetet, annál több áldás áramlik az Univerzumban, így mindenkit elér, akinek szüksége lehet rá.

Bízz, remélj és szeress! Az Univerzum és én mindig veled vagyunk.

Szeretettel, Az Égben Őrködő Angyalod

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK