Ma különleges napnak nézel elébe, ahol a váratlan szerencse és áldás megérint!

Ma különleges napnak nézel elébe, ahol a váratlan szerencse és áldás megérint!

Szeretett Lelki Társam!

Az Univerzum végtelen bölcsességgel és szeretettel működik együtt az életedben, hogy csodákat teremtsen számodra. Ma különleges napnak nézel elébe, ahol a váratlan szerencse és áldás megérint. Ez az a nap, amikor lehet, hogy pénz áll a házhoz!

A következő néhány napban nyisd ki szemed és szíved, hogy észrevedd az élet apró ajándékait. Talán egy váratlan összeg érkezik hozzád, egy régi adósság kiegyenlítése, egy ajándék, vagy egy új lehetőség, amely anyagi előnyt kínál. Nem számít, mekkora az összeg, a lényeg az, hogy az Univerzum azt mutatja, minden lehetőség nyitva áll előtted, és áldásaival megáld.

Az égiek angyala üzeni neked:

“Az élet olyan, mint egy folyó, amelyben a szeretet és az áldások áramlanak feléd. Ma ez az áramlat erősebb lesz, és csodákat hoz az életedbe. Bízz benne, hogy minden jóra fordul, és hagyd, hogy az égiek vezessenek az utadon.”

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet a szívedhez szól, ne habozz, írj egy “köszönöm” kommentet az alábbiakban. A hálád megerősíti az áldást és megnyitja a kaput további csodákhoz. Oszd meg ezt az üzenetet a szeretteiddel is, hogy ők is megkapják az égből származó áldást.

Fényben és szeretetben, Az Égi Angyalok.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK