Gyógyulás az éjszakában: Feltöltődés és megújulás a következő napokban!

Gyógyulás az éjszakában: Feltöltődés és megújulás a következő napokban!

Szeretett Lelki Utazó!

Nem véletlen, hogy épp most olvasod ezt az üzenetet. Az ég angyalai súgnak neked, a gyógyulás energiái szállnak az éjszakában. A csillagok összeállnak, hogy támogassák a fizikai és lelki egészségedet. Figyelj, mert a következő napokban valami csodálatos fog történni!

Az égiek üzenete:

“Az éjszaka csendjében azon dolgozunk, hogy segítsünk a belső békéd és egészséged helyreállításában. Ez nem egy átlagos éjszaka; ez egy szent időszak, ahol a gyógyulás energiái erősebben áramlanak. Kérj bátran, és megadatik!”

Jövendőmondás a következő napokra:

Figyeld a jeleket és az üzeneteket, amelyek a következő néhány napban érkeznek hozzád. Lehet, hogy egy új kapcsolat, egy váratlan lehetőség vagy egy ajándék érkezik. Ilyenkor az anyagi világ is támogatja a lelki fejlődésedet, és lehet, hogy egy egészséggel kapcsolatos probléma is megoldódik.

Angyali üzenet a számodra:

“Szeretett gyermek, ma éjszaka különleges energia árad. Az éjszakai csillagok alatt, amikor a világ alszik, az angyalok munkába kezdenek. Feküdj le nyugodt szívvel, mert az éjszaka elhozza a gyógyulást, a támogatást és az új kezdetek lehetőségét.”

Ha érzed, hogy ez az üzenet a te szívedet is megérintette, írj egy “köszönöm” szót kommentben. A hálád erősíti az áldásokat, és gyorsabb gyógyulást hoz. Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet másoknak is segíthet, oszd meg vele! Így erősítjük a gyógyító energiát, amely mindenkit körülvesz.

Fényben és szeretetben, Az Égi Angyalok

pozitív gondolatok blog

“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK