A megérdemelt ajándékod már úton van feléd: az égi segítőid egyengetik az utadat!

A megérdemelt ajándékod már úton van feléd: az égi segítőid egyengetik az utadat!

Szeretett Lelek, Te is úgyérzed, hogy valami csodálatos vár rád? Ébredtél már úgy, hogy a szíved tele volt reménnyel és izgalommal, még akkor is, ha nem tudtad pontosan, miért? Ha igen, akkor azért vagy itt, hogy meghallgasd ezt az üzenetet. Az angyalaid, az égi segítőid már dolgoznak azon, hogy az útjaidat kiegyenesítsék és világossá tegyék.

Az Ima Az Angyalokhoz:

Kedves Égi Segítőim, teljes hálával és reménnyel fordulok felétek. Köszönöm, hogy jelen vagytok, hogy útmutatást és védelmet adtok. Készen állok arra, hogy befogadjam az ajándékokat, amelyeket az Univerzum nekem szán, És továbbadni azt a fényt, amelyet ti megosztotok velem.

Az Áldás:

Áldásokat szórok rád, kedves Lélek. Érezd az angyalok meleg ölelését, hallgasd meg a szívük énekeit, melyek csak neked szólnak. Ők már elindították életedben azt a csodálatos változást, amely elvezet a megérdemelt ajándékokhoz. Nyisd meg a szíved, és készülj fel a befogadásra.

Ezen a héten váratlan örömok érhetnek. Lehet, hogy egy rég nem látott ismerős bukkan fel és áldással érkezik, vagy talán egy olyan lehetőség kínálkozik, amelyről mindig is álmodoztál. A kulcs itt az, hogy nyitott szemmel járj, és fogadj el mindent szeretettel, ami utadba kerül.

Tudod, hogy a megosztásokkal erősebb lesz az áldás ereje. Ne tartsd magadnál ezt a jó hírt, oszd meg szeretteiddel és ismerőseiddel. Ahogyan az üzenet terjed, úgy szóródik az áldás és az angyali szeretet is.

Fényben és szeretetben, Az Égi Angyalok

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
Olvass tovább, ez is érdekelhet: A Buddha Nyolc Tanítása

Az Ösvény nyolc lépése nem csupán elméleti tanítások, hanem gyakorlati útmutatások is, melyek segítenek megtalálni a középutat a hétköznapokban és az élet nagy kérdéseiben.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK