Az adósságaid rendeződnek, és még egy kisebb anyagi segítség is rád talál!

Az adósságaid rendeződnek, és még egy kisebb anyagi segítség is rád talál!

Kedves Lelkek,

Csak nyugodtan, már nincs ok az aggodalomra. Ha most olvasod ezt az üzenetet, annak nyomós, és egyben csodálatos oka van. Az angyali erők és az égiek már dolgoznak az életedben, és az adósságaidat hamarosan rendezni fogják, sőt még egy kisebb anyagi áldás is az utadba kerül.

Jövendőmondás a következő napokra:

Az égiek üzenete szerint a következő néhány napban várhatóan új pénzügyi lehetőségek tárulnak fel előtted. Ez lehet egy váratlan anyagi segítség, egy új munkalehetőség vagy akár egy régi tartozás rendeződése. Az, hogy milyen formában érkezik az áldás, az az égiek kezében van, de az már biztos, hogy a pozitív változások közelegnek!

Angyali üzenet a mai napra:

“Kedves Gyermekünk, ma az égiek és a Föld angyalai egyesült erővel dolgoznak azért, hogy rendeződjenek az adósságaid. Nem csak hogy megkönnyebbülsz, de még egy kisebb anyagi segítség is érkezik, amely lehetővé teszi számodra, hogy újra a helyes útra térj. Fogadd el ezt az ajándékot és légy hálás, mert ez az áldás mindannyiunkat gyógyít.”

Egyetlen feladatod van csupán: Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet neked szól, kommentben írj egy “köszönöm” szót, amellyel gyorsítani és erősíteni fogod az áldások megérkezését! Ezzel nem csak magadnak, hanem másoknak is segítesz, hiszen az áldások szaporodnak, ha megosztjuk őket!

Szóval, legyél részese ennek a csodának, és fogadd be szívvel-lélekkel a rád szálló áldásokat!

Az Égiek és Földi Angyalok Szárnyai Alatt

Az Égi Angyalok

pozitív gondolatok blog

“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
Olvass tovább, ez is érdekelhet: A Buddha Nyolc Tanítása

Az Ösvény nyolc lépése nem csupán elméleti tanítások, hanem gyakorlati útmutatások is, melyek segítenek megtalálni a középutat a hétköznapokban és az élet nagy kérdéseiben.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK