A sors kegyeltje vagy, ma minden a Te érdekedet szolgálja!

A sors kegyeltje vagy, ma minden a Te érdekedet szolgálja!

Kedves Olvasónk,

Beavatkozásra készül az univerzum. Néha, éppen amikor azt hinnénk, hogy minden összeomlik, az univerzum valójában rendbe tesz minket, és új utakat nyit meg előttünk. És néha, vannak napok, amikor minden a te érdekedet szolgálja. Ma, 2023. szeptember 25-én, te vagy a sors kegyeltje. Köszöntelek ezen a csodálatos napodon, amikor az égiek Neked üzennek.

A numerológia és az asztrológia rejtett üzenetei

A dátum numerológiája alapján a számok összege 18, amit tovább leegyszerűsítve a 9-es számra jutunk. A 9 szám a befejezés, a végső eredmény, és a spirituális bölcsesség szimbóluma. Asztrológiailag a Nap a Mérleg jegyében áll, a harmonikus egyensúly és a méltányosság uralkodója. Ez azt sugallja, hogy az igazságos és békés megoldások készen állnak arra, hogy belépjenek az életedbe.Ezen a különleges napon várhatóan mély belső változások következnek be. Könnyen lehet, hogy egy olyan információmorzsát kapsz, amely az egész jövődet megváltoztathatja. Légy nyitott és éber!

Az univerzum olyan lehetőségekkel teli, mint egy örökös galaxis. Amikor egy ajtó bezárul, egy másik mindig kinyílik. Az életben nincsenek véletlenek, csak a sors irányítása.

Ha változást szeretnél látni, először magadban kell változtatnod. Amikor megváltozol, az univerzum is válaszol.

Ha úgy érzed, hogy ez az írás vagy a mai nap áldása valamilyen módon megérintett téged, kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, és hagyj egy kommentet. Amikor megosztod és kommentelsz, nem csak az üzenetet erősíted meg, de mások számára is elérhetővé teszed a csodát.

Minden megosztás és komment nagyban fokozza az áldás és a pozitív energia áramlását, és biztosítja, hogy mindenki megtapasztalja ezt a csodálatos ajándékot!

Az Égiek és Földi Angyalok Szárnyai Alatt

Az Égi Angyalok

pozitív gondolatok blog


Olvass tovább, ez is érdekelhet: A Buddha Nyolc Tanítása

Az Ösvény nyolc lépése nem csupán elméleti tanítások, hanem gyakorlati útmutatások is, melyek segítenek megtalálni a középutat a hétköznapokban és az élet nagy kérdéseiben.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK