Szerencsehozó Ima: Az Univerzum a segítségedre siet

Szerencsehozó Ima: Az Univerzum a segítségedre siet!

Drága Lélek, ha most olvasod ezt a cikket, az nem véletlen. Az Univerzum különleges üzenetet küldött számodra, mely visszahozza az életedbe a bőséget és a szerencsét. A szerencsehozó ima, amit most megosztok veled, az évek óta gyűjtött bölcsességem gyümölcse, amit az angyaloktól kaptam. Használd bátran, és oszd meg azokkal, akiknek szintén szükségük van egy kis égi támogatásra.

Égi segítőim, angyalok és fénylények, ma felétek fordulok. Árasszátok rám és környezetemre a bőség, a szerencse és az öröm energiáit. Segítsetek abban, hogy észrevegyem és elfogadjam az Univerzum ajándékait, amelyek már most is az én utamat keresik!

Áldások ezrei áradjanak az életedbe, kedves Olvasónk! Képzelj egy fényes gyűrűt magad körül, ami az Univerzum pozitív energiáival tölti fel életed minden területét. Az angyalok vigyázni fognak rád, és meggyőződésem, hogy ez az ima mérhetetlen pozitív változásokat hoz életedbe!

Az elkövetkező napokban figyelj az apró jelekre és szinkronicitásokra. Egy váratlan találkozás, egy véletlenül meghallott szó vagy egy hirtelen feltűnő szám jelképe lehet az angyali útmutatásnak. Képzeld el, hogy már most körülvesznek a bőség és a szerencse lehetőségei, csak rajtad áll, hogy elfogadod-e azokat.

Kedves Olvasó, ha érzed az üzenet erejét, kérlek oszd meg másokkal is. A megosztásokkal az áldás és a szerencse csak még erősebbé válik, mivel az energia, amit közvetítesz, megsokszorozva tér vissza hozzád. És ne feledd, te vagy a saját szerencséd kovácsa, de egy kis égi segítség mindig jól jöhet!

Az Égi Angyalok

pozitív gondolatok blog

“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
Olvass tovább, ez is érdekelhet: A Buddha Nyolc Tanítása

Az Ösvény nyolc lépése nem csupán elméleti tanítások, hanem gyakorlati útmutatások is, melyek segítenek megtalálni a középutat a hétköznapokban és az élet nagy kérdéseiben.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK