A sors kereke ma megfordul, áldott változásoknak nézel elébe!

A sors kereke ma megfordul, áldott változásoknak nézel elébe!

Drága Lelki Utazó,

Néha az életben vannak olyan napok, amikor minden összekapcsolódik, amikor az univerzum által sugallt jelek szinte láthatóvá válnak a szemünk előtt. 2023. szeptember 26. ez a nap. Ma úgy érezheted, mintha a sors kereke megfordulna, és valami mélyen gyökeredző változás készülne belépni az életedbe.

Numerológia: Az 1-es Szám Erőteljes Jelenléte

Az aktuális dátum számainak összege 21, ami tovább leegyszerűsítve az 1-es számra vezet minket. Az egyes az új kezdeteket, a friss kezdeményezéseket és az önállóságot szimbolizálja. A sors új fejezetet nyithat az életedben.

Asztrológia: Nap a Mérlegben

A Nap továbbra is a harmónia és az egyensúly jegyében, a Mérlegben tartózkodik. A Mérleg keresi az egyensúlyt és a méltányosságot, ami azt sugallja, hogy a mai nap a kapcsolatok és az igazság keresésének napja.

Jövendőmondások a mai napra

A sors kereke nem csupán egy mítosz vagy egy tarot kártya. Ez egy valóságos erő, amely ma pozitívan befolyásolhatja az életedet. Várható, hogy ma új lehetőségek és kapcsolatok jelennek meg az életedben, amelyek mélyreható és áldott változásokat hoznak.

Változások mindig történnek… A kérdés az, hogyan reagálunk rájuk? Légy nyitott, engedd el a félelmeidet, és fogadd el a sors áldásait!

Ha ezen az új energiákkal érkező napon Te is érzed az univerzum erejét, ha úgy érzed, hogy ez az írás valamiféle belső megvilágosodást hozott eléd, oszd meg másokkal is, és írj egy hálás kommentet! A megosztások és a kommentek növelik az energetikai rezgéseket, és lehetővé teszik, hogy mások is érezzék az univerzum áldásait.

Ima a Sors Kerekének jóra fordulásához

Drága Univerzum, az Élet Forrása, a Végtelen Bölcsesség!

Ma, ezen a különleges napon, amikor érzem a sors kerekének mozgását és erejét, hálával fordulok Hozzád. Kérem, vezess azon az úton, amely a legjobban szolgálja lelki fejlődésemet és az én legnagyobb jómat.

Amikor változások közelednek, segíts megőrizni a belső békémet és nyitottságomat. Engedd, hogy lássam a változások mögötti mélyebb értelmet és a rejtett áldásokat.

Tarts meg engem úgy a harmóniában, ahogyan a Nap most a Mérleg jegyében áll. Kérem hogy , segíts az egyensúly megtalálásában, a kihívások és az örömök között.

Tudom, hogy minden, ami történik, a legjobb érdekemet szolgálja, és a fejlődésem érdekében történik. Kérem, adj bátorságot, hogy kitartóan kövessem ezt az utat, és hagyjam, hogy a sors kereke vezessen engem a szeretet, a fény és az igazság felé!

Amen.

Ne feledd: A változások néha ijesztőek lehetnek, de az univerzum mindig a legjobbat kívánja nekünk!

Kellemes napot és áldásokat kívánok minden egyes lépésedhez,

pozitív gondolatok blog

“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

http://kellenifog.hu/index.php/a-feny-konyve/


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK