Gyógyító tündéreid üzenete a mai éjszakára: erős energiaáramlás dolgozik az érdekedben!

Gyógyító tündéreid üzenete a mai éjszakára: erős energiaáramlás dolgozik az érdekedben!

Kedves Olvasónk!

Ezen a csodálatos éjszakán az ég és a föld között egy vékony szál rezonál az univerzum energiáival. Gábriel arkangyal és a gyógyító tündéreid az égi magasból üzennek neked.

Amint a csillagok az éjszakai égen ragyognak, és az alvó világ a lelkek halk suttogásaitól lesz nyüzsgő, egy különleges energiaáramlás ébred. Ezen az éjszakán, kedves lélek, az energia, ami körülvesz és átjár, egy mély gyógyító frekvencián rezonál.

A következő néhány napban az élet sok olyan ajándékkal lep meg, amelyekre talán nem is számítottál. Lesznek váratlan találkozások, mély beszélgetések és új lehetőségek, talán egy nagyobb pénzösszeg is érkezik hozzád. A változás szele érezhetően jelen lesz körülötted, és mindez a te javadat szolgálja.

Gábriel arkangyal üzenete:

“Nyisd meg a szívedet a szeretet erejének és a változásnak. Ne félj az új dolgoktól, mert mindez az égiek terve része. Az univerzum energiája most hozzád szól, hogy erősítsd meg hitet és tudd, hogy sosem vagy egyedül.”

A gyógyító tündéreid szintén üzennek:

“Tartsd nyitva a szemedet és szívedet, hiszen az apró csodák mindenhol körülötted vannak. Segítünk abban, hogy az energiaáramlásban megtaláld a harmóniát és az egyensúlyt.”

Most, a mai éjszakán és a következő napokban, bízz az univerzumban és hagyd, hogy az angyalok és tündérek vezessenek. Vedd észre azokat a csodás pillanatokat, melyeket neked szánnak, és fogadd el az égi ajándékokat!

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg, hogy erősítsd az áldást, és hogy minél több emberhez eljusson. A gyógyító energia erősebbé válik az üzenet átadásával. Ne felejtsd el kommentben a “köszönöm” szót leírni, hogy hamarabb elérjen az áldás ereje!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK