2023.09.29. – A Kosban ragyogó telihold: kozmikus események jönnek létre, hogy egyedülálló energetikai táncot alkossanak

2023.09.29. – A Kosban ragyogó telihold: kozmikus események jönnek létre, hogy egyedülálló energetikai táncot alkossanak

Kedves Olvasónk!

Ahogyan az őszi szél suttogó szavakkal simogatja arcomat, a kozmosz egy olyan különleges dallammal hívja figyelmünket, amely nem csak a fülünknek, hanem lelkünknek is szól. 2023. szeptember 29-én a Telihold a Kos energikus és tüzes jegyében ragyog fel, és ez a kozmikus pillanat az évszázad egyik legmeghatározóbb energetikai kavalkádját kínálja.

A Kos teliholdja – az aktív kezdeményezés és az öntudatosság pillanata

A Kos, mint az állatöv első jele, a kezdetet és a kezdeményező erőt szimbolizálja. Ez a Telihold az új kezdetek, az önállóság és az öntudatosság időszakát hozza el. A kozmikus energia arra buzdít, hogy légy bátor, ragadd meg a pillanatot és kövesd az intuíciódat. A Kos Teliholdja arra emlékeztet bennünket, hogy néha a legnagyobb változások éppen azokban a pillanatokban következnek be, amikor kilépünk a komfortzónánkból.

Kozmikus összhang – az egyesülő energiaáramlatok

De nem csak a Telihold áll a középpontban. Több kozmikus esemény is egyidejűleg következik be, ami szinte hallható zenévé ötvözi az univerzum rezgéseit. Bolygók állnak át, csillagok ragyognak fényesebben, és a gravitációs hullámok kavalkádja kavarog a térben, amelyek mindegyike az univerzummal való mélyebb kapcsolódásra invitál minket.

A változás édes zavara

A kozmikus események egyesülése, mint egy tenger, hol csendesen ringatózik, hol viharos hullámokat korbácsol. Ugyanakkor azok a napok, amikor az univerzum zavarában találjuk magunkat, gyakran hozzák el a legnagyobb áttöréseket. Amikor kihívásokkal nézünk szembe, amikor úgy érezzük, hogy elvesztettük az irányítást, azokban a pillanatokban találjuk meg az igazi erőnket.

Összeköttetés az Univerzummal

Ezen a különleges napon érdemes tehát elcsendesedni, befelé fordulni és meghallgatni az univerzum zenéjét, melyet kizárólag a lelkünkkel hallhatunk meg. Érezd, ahogy a kozmikus energiák átjárják tested, és engedd, hogy az univerzum ritmusa vezesse életed táncterét.

Összességében 2023. szeptember 29-e nem csak egy egyszerű dátum a naptárban. Ez a nap a kozmikus egyesülésének egyik legfontosabb mozzanata, melynek tanúi és egyben részesei is lehetünk. Élvezd a zenét, és engedd, hogy az univerzum megmutassa, milyen csodálatos ajándékokat tartogat számodra.

Újhold Ima az Újrakezdésért és a Megújulásért

http://kellenifog.hu/index.php/ujhold-ima-az-ujrakezdesert-es-a-megujulasert/

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”